Hakutuloksiin
Slide 1 of 12
  • Premise
    ISOT KUVAT

Rajatorpantie 8, A-talo · Virtatalo

Myyrmäki · 01600 VANTAA

Pinta-ala1635.5 m2
Kerros3½ - 4
KaupunkiVantaa

Vaikuttavaa toimistotilaa Myyrmäestä kehäradan varrelta. Virtatalon monipuoliset palvelut ovat tukemassa yrityksesi arkea.

Vuokrattavissa 3½-4. kerroksen hyväkuntoinen moderni avotila, runsaasti vetäytymistiloja. Suurelta osin korkealla tilaa.

Virtatalon vaikuttava arkkitehtuuri ja arvokkaat materiaalit kutsuvat modernia käyttäjää uudistettuun kiinteistöön ruuhkien ulkopuolella. Kasvavan Myyrmäen keskipisteessä sijaitsevan kiinteistön uudistetut ja edustavat tilat sopivat erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kiinteistön monipuoliset palvelut tekevät yrityksesi arjesta sujuvampaa ja toimitilojen muunneltavuus mahdollistaa tilojen muuntamisen yrityksesi tarpeisiin ja kulttuuriin sopivaksi.

Kehäradan ja pääväylien varrella sijaitseva Virtatalo on sujuvasti saavutettavissa niin julkisilla kuin autollakin. Myyrmäen asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja parkkitilaa Virtatalosta löytyy noin tuhannelle autolle, mukaan lukien lämmitetyt pysäköintitilat pysäköintihallissa. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee sujuvasti junalla 15 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin 18 minuutissa. Kiinteistön vierestä lähtevä runkolinja 560 vie kätevästi Itä-Helsinkiin.

Virtatalon kattavat palvelut sisältävät aulapalvelut ja kahvilan sekä viihtyisän lounasravintolan. Kiinteistöstä löytyy vuokrattavia tapahtuma- ja kokoustiloja kuten 200 hengen auditorio, cocktail-tilat sekä kuntosalin ja saunaosaston. Lisää palveluita ja laaja lounasvalikoima löytyy vastapäätä sijaitsevasta kauppakeskus Myyrmannista.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Rajatorpantie 8, A-talo, 01600 MYYRMÄKI
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3½ - 4
Pinta-ala
1635.5 m2
Monitilatoimisto
124 hlö
Huonetoimisto
87 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu, Cat 5/6

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, auditorio, luokkahuone, postituspalvelu, toimistohotelli

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200m.
Juna450m
Lentokenttä15,1km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.