Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Bertel Jungin Aukio 1, E-talo · Alberga Business Park

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala337 m2
Kerros3
KaupunkiEspoo

Toimitilaa näkyvältä paikalta Kehä I varrelta Espoon Leppävaarassa. Muuntojoustavaa tilaa niin ison kuin pienenkin yrityksen tarpeisiin.

Vuokrattavissa kolmannen kerroksen 337 m2 toimistotila Leppävaaran Alberga Business Parkista. Tila koostuu huoneista ja avotilasta, mutta on muokattavissa tulevan vuokralaisen tarpeita vastaavaksi. Kokonaisneliöihin sisältyy jyvityksiä 13 m2.

Huippulaadukasta ja modernia toimitilaa keskeisellä sijainnilta Espoon Leppävaarassa. Alberga Business Parkin erittäin kattavat palvelut huolehtivat, että työntekijäsi saa keskittyä olennaiseen ja muuntojoustavat tilat on suunniteltu tukemaan työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kiinteistön monipuoliset palvelut kattavat aulapalvelusta ravintola- ja cateringpalveluihin sekä toimitilapalvelut. Kiinteistöstä löytyy tilaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Olitpa sitten pienempi tai suurempi toimija, Albergan hyvin toteutetut tilat tukevat yrityksesi tiedonkulkua ja minivoivat stressiä aiheuttavia tekijöitä. Lisää palveluja löytyy viereisestä kauppakeskus sellosta ja muun muassa laaja lounasvalikoima.

Kohteen keskeisen sijainnin ansioista sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin autollakin. Alberga Business park sijaitsee Kehä I:n varressa, joten autolla saapuminen on helppoa eikä parkkipaikkaakaan tarvitse etsiä sillä kiinteistöstä löytyy oma pysäköintitalo sekä vieraiden kulkuneuvoille löytyy pysäköintitilaa talojen edustalta. Leppävaaran asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sieltä saavuttaa useita bussilinjoja, sekä junan jolla ennättää Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Useita Pyöräileville töihin saapuminen on tehty mukavaksi, sillä kiinteistössä on polkupyörävarasto sekä pukeutumis- ja pesutilat.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Bertel Jungin Aukio 1, E-talo, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3
Pinta-ala
337 m2
Monitilatoimisto
26 hlö
Huonetoimisto
18 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Tietoliikenneyhteydet
CAT 6, Valokuitu
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Autopesu, aulan kautta mahdollista ostaa erilaisia lisäpalveluja

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu100 m
Bussipysäkki300 m
Juna300 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa