Toimitilat espoo

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Espoosta? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Espoon alueelta!

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

1560

VAPAATA TOIMITILAA

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Vapaat toimitilat Espoo - katso vuokrattavat tilat

Espoon vapaat toimitilat liike-, toimisto- ja varastokäyttöön löydät helpoiten toimitilahakukoneellamme. Voit hakea yrityksellesi sopivalla alueella sijaitsevan ja haluamasi kokoisen toimitilan vaivatta. Tutustu kohteisiin ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Espoo on Suomen innovaatiopääkaupunki ja toiseksi suurin vauhdilla kasvava kaupunki. Espoossa yrityksillä on hyvät kasvun edellytykset. Korkeasti koulutettua työvoimaa on hyvin saatavilla, sillä yli 52 prosenttia yli 25-vuotiaista on suorittanut korkeakoulututkinnon.

Pohjois-Euroopan suurimman innovaatiokeskittymän Espoon kasvu- ja innovaatioekosysteemin sydän sykkii Otaniemi-Tapiola-Keilaniemi -alueella. Siellä sijaitsee muun muassa kansainvälisiä suuryrityksiä, startup-yhteisö ja Aalto-yliopiston maineikas tiede- ja tutkimusyhteisö.

Teknologian tutkimuskeskus VTT:n lisäksi Espoon Otaniemessä sijaitsee useiden suuryritysten kuten Nokia, Kone, Neste ja Fortum pääkonttorit. Vuosittain perustetaan satoja uusia startupeja.

Espoon kasvu- ja innovaatioekosysteemi on valittu maailman älykkäimmäksi yhteisöksi Intelligent Community Awards 2018 -kilpailussa.

Kaupunginosien elämä keskittyy vilkkaiden kauppakeskusten ympärille: esimerkiksi Matinkylän Iso Omena, Leppävaaran Sello ja Espoon keskuksen Entresse tarjoavat laajan valikoiman yksityisiä ja kunnallisia palveluita.

Kulkuyhteydet Espooseen ovat loistavat, ja kaupunki kuuluu pääkaupunkiseudun yhteiseen joukkoliikenteen verkostoon. Autoilija pääsee moottoriteitä pitkin Helsingin ja Turun suuntaan.

Metroliikenne alkoi Espoossa vuonna 2017. Jatkoa on luvassa Matinkylä-Kivenlahti-osuudelle kesällä vuonna 2023. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä liikennöivä pikaraitiolinja ja se tulee korvaamaan runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Tarkastele siis vuokrattavia toimitiloja Espoossa ja löydä mieleisesi!