Toimitilat oulu

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Oulusta? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Oulusta! Satoja vapaita toimitiloja, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Myös vuokrauksen ammattilaiset ovat apunasi.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

1560

VAPAATA TOIMITILAA

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Vapaat toimitilat Oulu - katso vuokrattavat tilat

Oulu on väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki yli 200 000 asukkaalla. Sen väestö on kasvanut 17 % vuodesta 2010 vuoteen 2019. Merellisessä kaupungissa yhdistyvät maantie-, rautatie-, meri- ja lentoyhteydet, mikä mahdollistaa hyvät edellytykset yritystoiminnalle ja teollisuudelle. Yritystoimintaa tukevat lisäksi Oulun asema yhtenä Suomen yliopistokaupungeista ja kaupungin nuori, työikäinen väestö.

Oulussa toimitilojen tarjonta vaihtelee suuresti alueittain, joten yrityksen sijoittuminen on yksi tärkeimmistä kriteereistä toimistotilan vuokrausta suunniteltaessa. Tärkeimpien toimistokeskittymien sisältä löytyy monen tasoista ja hintaista tilaa. Tosin moderneimmista tiloista on puutetta erityisesti ydinkeskustan alueella. Asemanseudun kehityshanke tulee olemaan mielenkiintoinen toimistokäyttäjien näkökulmasta keskipitkällä aikavälillä.

Merkittävimmät kaupallisten alojen keskittymät ydinkeskustan ohella ovat Ritaharjun Ideapark, Kaakkurissa sekä Kempeleen kauppakeskus Zeppeliinissä. Limingantullissa ja Joutsensillan ympärillä on vahva erikoisliikkeiden keskittymä. Keskustan parhaimmat liiketilat sijoittuvat kävelykatu Rotuaarin ympärille Kauppurienkadun ollessa vilkkain keskustan kävelykadun osista.

Logistiikka-alan toimijoille on Oulussa tarjolla valtava potentiaali Oritkarin alueella, jossa yhdistyvät rautatie-, meri- ja maantieliikenne. Rautatieverkostoa suunnitellaan kehitettävän entisestään tehokkaammaksi tavaraliikenteen tarpeisiin, eikä uuden syväväylän merkitystä tule myöskään väheksyä. Oritkarissa on valmiiksi vahva logistiikka-alan keskittymä. Alueelle on kaavailussa myös lisää tonttivarantoa. Ruskon ja Vasaraperän alue on myös logistiikkatiloille ominaista aluetta, mutta alue tukeutuu pääosin maantieliikenteen varaan.

Tarkastele vuokrattavia toimitiloja Oulussa ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!