Toimitilat helsinki

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Helsingistä? Toimitilahaustamme löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Helsingin alueelta! Satoja vapaita toimitiloja, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Myös vuokrauksen ammattilaisemme auttavat mielellään.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

1560

VAPAATA TOIMITILAA

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Vapaat toimitilat Helsinki - katso vuokrattavat tilat

Vapaita toimitiloja löytyy niin ydinkeskustan alueelta kuin esimerkiksi suosituista Lauttasaaren ja Ruoholahden kaupunginosistakin. Keskustassa erityisen suosittuja toimistotilojen sijainteja ovat muun muassa Mannerheimintie, Aleksanterinkatu sekä Pohjoisesplanadi ja Eteläesplanadi. Keskeisin ydinkeskustan toimistomarkkina-alue käsittää osia myös Kaartinkaupungin kaupunginosasta.

Etenkin Helsingin keskustassa ja sen lähialueilla vuokratilojen käyttöaste on korkealla tasolla. Keskustan ulkopuolella voimakkain kysyntä kohdistuu parhaille toimistoalueille. Suurin kysyntä on vuokrattaville tiloille, jotka ovat joustavia ja moderneja ja mahdollistavat tehokkaan tilankäytön.

Myös Hakaniemessä on kehityshankkeita meneillään ja tulevaisuudessa. Hakaniemen rooli korostuu entisestään, kun Kruunusillat-raitiotie yhdistää Laajasalon Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin kulkien Hakaniemen kautta. Helsingin alueen vuokrattavat toimitilat, jotka sijaitsevat junaradan varrella ovat suosittuja sijainteja yrityksille. Myös metron läheisyys houkuttelee yrityksiä. Pitäjänmäkeen pääsee junalla Helsingin päärautatieasemalta alle vartissa ja Rautatieasemalta Itäväylän varrella olevaan Herttoniemeen kymmenessä minuutissa. Henkilöstölle halutaan tarjota hyvät ja nopeat liikkumismahdollisuudet ja se auttaa myös yrityksiä rekrytoimaan parhaimpia osaajia, sillä sijainti on yksi tärkeimmistä kriteereistä.

Toimitilahausta voit kohdentaa yksittäiseen kaupunginosaan tai postinumeroon ja ottaa hakuun mukaan myös naapurikunnat. Sijainnin lisäksi voit hakea tiloja koon ja toimitilatyypin mukaan.

Tutustu vapaisiin toimitiloihin. Lisätietoja saat jokaisen kohteen omalta yhteyshenkilöltä.