Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Miestentie 7 · Swing House

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala400 m2
Kerros3
KaupunkiEspoo

Viiden tähden työympäristö Suomen ensimmäisessä WELL Platinum sertifioidussa uudiskohteessa Swing House Keilaniemessä

Tästä 3. kerroksen 400 m2 monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan.

Kysy myös muita kiinteistöön valmistuvia tilakokoja!

Vetovoimaisella paikalla Espoon Keilaniemessä sijaitseva Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Swing House on kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus, jonka humaanit, hyvinvointia tukevat ratkaisut, aidot materiaalit ja koko talon korkuinen keskusportaikkoon kytkeytyvä viherseinä tarjoavaa yrityksille viiden tähden työympäristön.

Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen, rauhoittava äänimaisena, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan.

Elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus muuntuu päivän mittaan kirkkaasta valkoisesta lämpimään keltaiseen ja auttaa säilyttämään vireystason pitkän, pimeän talven ajan.

Työmatkapyöräilijöitä hemmotellaan omalla rampilla, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön lämpimään pyöräparkkiin ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin huippuluokan suihku- ja pukeutumistiloihin. Liikkumiseen kannustavat myös kuntosali ja liikunta- ja hyvinvointitilat.

Swing Housessa kiinteistön pohjapiirustukset tukevat tilojen joustavuutta optimaalisella tavalla. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä. Tämän tekee mahdolliseksi jo rakennusvaiheessa kahden toimistokerroksen väliselle sisäportaalle tehty rakenteellinen varaus. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Lattiarasioin toteutettu sähkönsyöttö mahdollistaa jo tehtyjen pohjapiirustusten joustavat muutokset.

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa.

Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Miestentie 7, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3
Pinta-ala
400 m2
Monitilatoimisto
31 hlö
Huonetoimisto
22 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
WELL Platinum
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Hotelli, kokous- ja catering-palvelut, hyvinvointi- ja liikuntatilat, lounge, pyöräparkki

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki250 m
Juna5,9 km
Metro200 m
Lentokenttä20,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa