Toimistot espoo

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Espoosta? Täältä se löytyy! Vapaista toimistotiloista on tarjolla satoja vaihtoehtoja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Espoo - Vapaat vuokrattavat tilat

Espoosta toimistotilaa etsivä yrittäjä: löydä itsellesi sopivin vapaa toimisto hakukoneemme avulla! Toimitilahaku.fi listaa toiveitasi vastaavat toimistotilat Espoon alueella, jolloin voit helposti tutustua vaihtoehtoihin ja vertailla vuokrattavia kohteita. Espoo on yrittäjien suosima kaupunki ja toiseksi suurin vauhdilla kasvava kaupunki. Espoossa yrityksillä on myös hyvät kasvun edellytykset, sillä korkeasti koulutettua työvoimaa on hyvin saatavilla. Espoon toimistojen kysytyimpiä ja myös eniten kasvavia alueita ovat Keilaniemi ja Leppävaara. Keilaniemen ennestään vahvaa asemaa vahvisti Länsimetron liikennöinnin alkaminen vuoden 2017 lopulla. Leppävaaran ydinalue ja kalleimmat vuokrattavat toimistot ovat juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Toimistovuokrien hinnat pienenevät loitotessa Leppävaarana asemasta. Raidejokeri tulee valmistuessaan voimistamaan entisestään Keilaniemen ja Leppävaaran houkuttelevuutta, mutta sen liikennöinti alkaa aikaisintaan kesällä 2024. Raideyhteys korvaa runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä liikennöivän pikaraitiolinjan pituus on noin 25 km, josta noin 16 km sijoittuu Helsinkiin ja 9 km Espooseen.

Muita toimistokohteiden alueita Espoossa ovat Tapiola, Matinkylä ja Niittykumpu, jotka kaikki ovat hyötyneet Länsimetrosta. Matinkylä ja Niittykumpu eivät kuitenkaan ole viime vuosina juuri kasvaneet toimistorakennusten osalta. Tapiola alkaa olla kehityskaaressaan jo hyvässä vaiheessa, mikä kasvattaa alueen houkuttelevuutta. Tapiolassa on tehty suuria panostuksia alueen kehitykseen ja siellä on onnistuttu yhdistämään toimistot, liiketilat, kulttuuri ja asuminen toimivaksi kokonaisuudeksi, minkä lisäksi metro ja Länsiväylä sekä Kehä III mahdollistavat alueen hyvän saavutettavuuden.

Perehdy vaihtoehtoihin Espoossa ja löydä itsellesi sopivin toimisto!