Hakutuloksiin
Slide 1 of 26
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tekniikantie 4 D · Aallonharja

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala825 m2
Kerros4/5
KaupunkiEspoo

Vuokrattavaa toimistotilaa Aallonharjassa Espoon Otaniemessä!

Vapaata toimistotilaa D-talossa. Tilat on remontoinu v. 2021.

Aallonharjan kiinteistöt on herätetty uuteen upeaan loistoonsa niiden erityislaatuista historiaan kunnioittaen. Tilat tarjoavat käyttäjiensä työpäiviin runsain mitoin viihtyisyyttä sekä sujuvaa arkea tukevia toiminnallisuuksia. Etsitpä yrityksellesi edustavaa pääkonttoria tai joustavampaa toimistotilaa pop-up-hengessä, on Aallonharja mainio valinta.

Keskeisellä paikalla sijaitseva Aallonharja käsittää 4 kiinteistöä. Aallonharjassa on monipuolinen palvelukattaus ja ekologisuus on siellä merkittävä arvo ja päämäärä. Kiinteistöllä on BREEAM Very Good -ympäristösertifikaatti, hiilineutraali jätehuolto ja kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Aallonharjasta löytyy kokoustila, ryhmä- ja projektityötiloja sekä 45-paikkainen auditorio, lounasravintola, saunatilat ja kuntosali. Kaikissa toimistotiloissa on oma keittiö ja wc-tilat. Kiinteistöllä on pysäköintitilaa niin hallissa kuin pihallakin ja sähköauton latauspiste. Pyörällä liikkuville on pyöräparkki ja suihku- ja pukuhuonetilat.

Kiinteistön tilat ovat valoisia ja viihtyisiä. Kohteeseen on tehty perusteellinen uudistus, jolloin myös talo- ja ilmastointitekniikka päivitettiin montelta osin nykypäivään. Kiinteistöllä on BREAAM Very Good -sertifikaatti. Kiinteistössä on hiilineutraali jätehuolto ja sähköntuotantoon omat aurinkopaneelit. Kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä. Aallonharjan pihalle on perustettu erityinen alue viljelylaatikoiden ja puutarhakerhon kodiksi. Viherkeidas toimii mainiona kohteena vaikkapa iltapäivän happihyppelylle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tekniikantie 4 D, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
825 m2
Monitilatoimisto
62 hlö
Huonetoimisto
44 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Ryhmäliikuntatilat, sähköautojen latauspaikat, suihkutilat työmatkaliikkujille, saunaosasto, kattoviljely, kokousmaailma

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu4,2 km
Bussipysäkki300 m
Juna4,9 km
Metro350 m
Lentokenttä22 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa