Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hermannin rantatie 8 · Rantatie Business Park

Hermanni, Sörnäinen, Kalasatama · 00580 HELSINKI

Pinta-ala1144 m2
Kerros3/7
KaupunkiHelsinki

Korkeatasoista toimitilaa kehittyvän Kalasataman parhaalla paikalla

Avara ja muuntojoustava kokonaisuus. Tilassa on suuret ikkunat.

Rantatie Business Park on korkeatasoinen ja nykyaikainen usean käyttäjän toimistotalo Kalasataman kehittyvällä alueella, loistopaikalla Kauppakeskus Redin vieressä Hermannin Rantatien varrella. Modernin ja tyylikkään talon laadukkaat tilat ovat helposti muunneltavissa vastaamaan erilaisten käyttäjien tarpeita. Kiinteistöstä on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin autollakin. Tarjolla ovat kattavat Business Park -palvelut.

Vastuullisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Laajennusosat Kasvu ja Loikka ovat saaneet LEED® Gold -ympäristösertifikaatin osoituksena rakennusvaiheessa tehdyistä kestävistä päätöksistä mm. materiaalivalintojen, vedenkäytön ja tavoiteltavan energiatehokkuuden osalta. Laajennusosa Loikan katolla sijaitsevat aurinkopaneelit tuottavat vuosittain noin 7-8% Loikassa käytetystä sähköstä. Kiinteistössä on käytössä uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua, alkuperävarmennettua sähköä. Kiinteistön jäähdytykseen käytetään päästötöntä kaukokylmää, ja kiinteistön lämmitykseen käytettävästä energiasta 40% tuotetaan fossiilittomilla lähteillä. Tavoitteena on että vuodesta 2024 kiinteistön käytönaikainen energia on tuotettu kokonaan ei-fossiilisilla lähteillä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hermannin rantatie 8, 00580 HERMANNI, SÖRNÄINEN
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/7
Pinta-ala
1144 m2
Monitilatoimisto
87 hlö
Huonetoimisto
61 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Gold
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auto- ja rengaspalvelut, catering, hyvinvointipalvelut, jaettu työtila, kahvila, kiinteistöpalvelut, lainapyörät, pyöräparkki, siivouspalvelut, sisustus- ja remontointipalvelut, sosiaalitilat, Spacent-joustotilat, vartiointi

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu1 km
Bussipysäkki50 m
Juna3,1 km
Metro350 m
Lentokenttä24 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa