Toimistot helsinki

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Helsingistä? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Vuokrattavia toimistoja löytyy taatusti kaikenlaisten ja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Haun voi kohdistaa suoraan johonkin tiettyyn kaupunginosaan tai postinumeroon, ja ottaa hakuun mukaan myös naapurikunnat. Sijainnin lisäksi voit määrittää toimistolle haluamasi koon. Toimistoa valittaessa on hyvä miettiä ainakin sitä, millaisia asiakkaasi ja työntekijäsi ovat ja missä he liikkuvat? Olisiko sinun järkevää hakeutua ydinkeskustan tuntumaan hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärelle, vai pikemmin kantakaupungin ulkopuolelle, missä liikutaan enemmän omalla autolla ja parkkipaikkoja on paremmin tarjolla? Millaisia palveluita alueella on tarjolla? Houkutteleva työympäristö, hyvä sijainti ja sujuvat kulkuyhteydet ovat kilpailuvaltteja myös kovenevilla rekrymarkkinoilla, kun haluat palkata yrityksellesi parhaat osaajat. Helsingin keskustan CBD alueella on edelleen suurin tilakysyntä toimistoihin. Kalleimmat toimistotilat löytyvät Kluuvista Aleksanterinkadun ja Pohjoisesplanadin ympäriltä. Keskustan ulkopuolella löytyy paljon kiinnostavia jo kehittyneitä tai vielä kehittyviä toimistoalueita muun muassa Ruoholahdesta, Kalasatamasta ja Hakaniemestä. Etenkin Kalasatamassa ja Pasilassa on viime aikoina ollut suuria kehityshankkeita uusien kauppakeskusten Redin ja Triplan rakentumisen yhteydessä. Kauppakeskusten yhteyteen on kehitetty ja kehitetään edelleen suuria toimistokokonaisuuksia ja asuinrakennuksia. Myös Hakaniemessä on kehityshankkeita meneillään ja tulevaisuudessa Hakaniemen rooli korostuu entisestään, kun Kruunusillat-raitiotie yhdistää Laajasalon Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin kulkien Hakaniemen kautta. Keskustan ulkopuolelta on tarjolla hintatasapainoa edelleen hyvillä saavutettavuuksilla niin metroradan kuin junaradankin varrelta. Esimerkiksi Vihdintien ja Kehä I väliin jäävään Pitäjänmäkeen pääsee junalla Helsingin päärautatieasemalta alle vartissa ja Rautatieasemalta Itäväylän varrella olevaan Herttoniemeen kymmenessä minuutissa. Business Parkit ovat hyvä esimerkki monikäyttäjäympäristöistä, josta löytyy toimitilaa niin suurten kuin pientenkin yritysten tarpeisiin. Business Parkissa on laaja yritysverkosto erilaisia yrityksiä. Aktiivisimmat verkottujat voivat löytää asiakkaita tai yhteistyökumppaneita aivan naapurista. Tutustu vapaiden toimistojen vaihtoehtoihin hakukoneen avulla!