Hakutuloksiin
Slide 1 of 10
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kuortaneenkatu 2 · Vallila Corner

Alppila, Vallila · 00510 HELSINKI

Pinta-ala2200 m2
Kerros4/5
KaupunkiHelsinki

Kokonainen kerros toimistotilaa.

Vallila Corner sijaitsee Vallilassa osoitteissa Elimäenkatu 22-24 ja Kuortaneenkatu 2. Vallila, entinen teollisuuskeskittymä, on tänä päivänä monipuolinen ja elävä alue toimistoineen, asuinkiinteistöineen ja palveluineen. Kaikki vuokrattavat tilat ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä – upeasti uudistetussa toimistokiinteistössä raikkautta ja valoa riittää yllin kyllin. Vallila Corner tarjoaa modernit puitteet rouhean urbaanissa ympäristössä.

Kiinteistössä toimii kahvila ja lounasravintola. Tarjolla on myös tiloja kokouksia ja yritystilaisuuksia varten. Elimäenkadun päädyssä on tavarahissi ja lastauslaituri logistiikkaa helpottamaan. Kiinteistössä on virheä sähkö ja hiilineutraali jätehuolto. Kiinteistöllä on BREAAM In-Use -sertifikaatti. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät ja omalla autolla kulkeville on yli 200 omaa pysäköintipaikkaa. Pyöräilijät voivat jättää kulkuneuvonsa oven eteen tai parkkihallin suojiin. Lähin kaupunkipyöräasema on aivan talon vieressä. Vallila Cornerissa on myös puku- ja peseytymistilat.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kuortaneenkatu 2 , 00510 ALPPILA, VALLILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
2200 m2
Monitilatoimisto
166 hlö
Huonetoimisto
117 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki200 m
Juna1,2 km
Metro1,2 km
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa