Hakutuloksiin
Slide 1 of 16
  • Premise
    ISOT KUVAT

Mikonkatu 7

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala320.5 m2
Kerros3/6
KaupunkiHelsinki

Pääkonttoritason toimistotilaa ydinkeskustan arvokiinteistössä

Onko tämä yrityksenne unelmien toimistotila?

Vuokrattavana laadukas 320 m² toimistotila keskeisellä sijainnilla Mikonkadun ja Yliopistonkadun kulmassa, osoitteessa Mikonkatu 7.

Vuokrattava tila: 3. kerros n. 320 m²

Tilaan sisältyy neljä eri kokoista neuvottelu-/projektityöskentelytilaa, jotka soveltuvat neuvotteluihin ja/tai Teams-työskentelyyn. Näiden lisäksi vuokralaisella on mahdollisuus käyttää yhteiskäyttöneuvottelutiloja, joita on 3 kpl.

Uudet ja siistit tilat neutraalilla värimaailmalla ovat valmistuneet vuoden 2023 alussa. Kalusteet tai osa niistä ovat neuvoteltavissa vuokralaisen käyttöön. Tilaan sisältyy oma keittiö.

Vastikään peruskorjatusta kiinteistöistä löytyvät kattavat palvelut (esim. tapahtuma-, ravintola-, kokous-, edustus-, posti-, assistentti ja turvallisuuspalvelut.) Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki ja modernit sosiaalitilat. Kohteen kiinteistötekniikka on huippuluokkaa ja kohteessa on kaikkia kiinteistön käyttäjiä palveleva kattoterassi. Lähin parkkihalli sijaitsee 50 metrin päässä Yliopistonkadulla.

Komea kuusikerroksinen rakennus on rakennettu vuonna 1910 ja se sijaitsee näkyvällä, tunnetulla paikalla Mikonkadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Pääkonttoritason toimistotilat sijaisevat kerroksissa 2-6 ja katutasossa on liiketilaa. Sijainti on erinomainen monipuolisten palveluiden, lounasravintoloiden ja loistavien yhteyksien äärellä.

www.mikonkatu7.fi

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Mikonkatu 7, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/6
Pinta-ala
320.5 m2
Monitilatoimisto
25 hlö
Huonetoimisto
18 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Lisäpalvelut
Polkupyöräparkki, sosiaalitilat, tapahtuma-, edustus-, posti-, assistentti- ja turvallisuuspalvelut

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu30 m
Bussipysäkki50 m
Juna150 m
Metro150 m
Lentokenttä20 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa