Hakutuloksiin
Slide 1 of 15
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pursimiehenkatu 29-31 · Merikortteli

Eira, Punavuori · 00150 HELSINKI

Pinta-ala1630 m2
Kerros6/6
KaupunkiHelsinki

Upea, korkea kattohuoneisto Merikorttelissa

Upea ja korkea kuudennen kerroksen kattohuoneisto. Tilat odottavat betonipinnalla uutta vuokralaista ja ne remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaan. Tilaan on useampia sisäänkäyntejä.

Merikortteli on suosittu yhteisöllinen ja dynaaminen kiinteistö erinomaisella paikalla Punavuoressa. Pysäköintitilaa tarjolla korttelin omassa parkkihallissa sekä läheisissä pysäköintilaitoksissa. Kiinteistössä toimii Kaffaroasteryn paahtimo-kahvila sekä päivittäistavarakauppa. Tunnelmallinen elokuvateatteri Riviera toimii myös Merikorttelissa.

Merikorttelin selkeä rakenne tekee erilaisten pohjaratkaisujen suunnittelusta helppoa ja joustavaa. Avarien tilojen huonekorkeus on poikkeuksellisen suuri. Isoista, luonnonvaloa tulvivista ikkunoista voi ihailla upeita ympäröiviä maisemia: kauniita historiallisia rakennuksia ja Punavuoren eloisaa katukuvaa. Lähistöllä on paljon ravintoloita ja kahviloita, ja Hietalahden kauppahalli löytyy nurkan takaa. Punavuoreen on hyvät kulkuyhteydet ja Baana sijaitsee ihan vieressä. Merenranta on vain kivenheiton päässä.

Kiinteistön vastuullisuudesta kertovat BREEAM Very Good -ympäristösertifikaatti, kiinteistöllä käytettävä tuulisähkö, oma aurinkovoimala ja uusiutuva kiertolämpö.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pursimiehenkatu 29-31, 00150 EIRA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/6
Pinta-ala
1630 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
834 - 1630 m2
Monitilatoimisto
123 hlö
Huonetoimisto
87 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Paahtimo-kahvila, päivittäistavarakauppa, elokuvateatteri

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu20 m
Bussipysäkki130 m
Juna1,8 km
Metro1,5 km
Lentokenttä20,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa