Hakutuloksiin
Slide 1 of 16
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pursimiehenkatu 29-31 · Merikortteli

Eira, Punavuori · 00150 HELSINKI

Pinta-ala736 m2
Kerros1/6
KaupunkiHelsinki

Ainutlaatuista toimitilaa Punavuoren sydämessä

Edustava omalla sisäportaikolla varustettu kahden kerroksen paraatipaikan toimisto Merikorttelissa. Suuria ikkunoita, korkeutta ja viihtyisyyttä.

Merikortteli on suosittu yhteisöllinen ja dynaaminen kiinteistö erinomaisella paikalla Punavuoressa. Pysäköintitilaa tarjolla korttelin omassa parkkihallissa sekä läheisissä pysäköintilaitoksissa. Kiinteistössä toimii Kaffaroasteryn paahtimo-kahvila sekä päivittäistavarakauppa. Tunnelmallinen elokuvateatteri Riviera toimii myös Merikorttelissa.

Merikorttelin selkeä rakenne tekee erilaisten pohjaratkaisujen suunnittelusta helppoa ja joustavaa. Avarien tilojen huonekorkeus on poikkeuksellisen suuri. Isoista, luonnonvaloa tulvivista ikkunoista voi ihailla upeita ympäröiviä maisemia: kauniita historiallisia rakennuksia ja Punavuoren eloisaa katukuvaa. Lähistöllä on paljon ravintoloita ja kahviloita, ja Hietalahden kauppahalli löytyy nurkan takaa. Punavuoreen on hyvät kulkuyhteydet ja Baana sijaitsee ihan vieressä. Merenranta on vain kivenheiton päässä.

Kiinteistön vastuullisuudesta kertovat BREEAM Very Good -ympäristösertifikaatti, kiinteistöllä käytettävä tuulisähkö, oma aurinkovoimala ja uusiutuva kiertolämpö.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pursimiehenkatu 29-31, 00150 EIRA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1/6
Pinta-ala
736 m2
Monitilatoimisto
56 hlö
Huonetoimisto
39 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kulku pin-koodilla, päivittäistavarakauppa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu10 m
Bussipysäkki130 m
Juna1,9 km
Metro1,5 km
Lentokenttä22 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa