Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Ratakatu 11 · Gloria

Punavuori · 00120 HELSINKI

Pinta-ala794 m2
Kerros7-8/8
KaupunkiHelsinki

Uutta toimistotilaa upealla paikalla Kaartinkaupungissa

Kaksi ylintä kerrosta kattava upea toimitila, jonka huonekorkeus on parhaimmillaan 6 metriä. 7. kerroksen koko on 429 m² ja 8. kerroksen 330 m². 8. kerroksessa on lisäksi parvi 35 m². Kerrosten välillä on sisäportaat. Luonnonvalo tulvii sisään korkeista ikkunoista tehden tilasta erittäin avaran ja valoisan. Tilaan kuuluu myös oma kattoterassi. Tilat valmistuvat loppuvuodesta 2025.

Gloria eli Ratakatu 1/Pieni Roobertinkatu 12-13 on historiallinen rakennus, joka on rakennettu 1928-1930. Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungin ja Punavuoren rajalla hienolla paikalla. Kiinteistössä on toimisto- ja liiketilojen lisäksi myö asuntoja ja urheiluhalli. Toimitiloja kehitetään parhaillaan ja tilat valmistuvat vuosien 2024 ja 2025 aikana. Glorialle haetaan LEED Gold/Platinum -tason ympäristösertifikaattia.

Lähistöllä on runsaasti lounaspaikkoja. Kiinteistöllä on upea atrium-tyyppinen sisäpiha. Lähin pysäköintitalo on Aimo Park Pikku-Erottaja. Työmatkapyöräilijöille on pyöräparkki sisäpihalla sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Myös sähköpyörän latauspisteitä löytyy!

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Ratakatu 11, 00120 PUNAVUORI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
7-8/8
Pinta-ala
794 m2
Monitilatoimisto
60 hlö
Huonetoimisto
43 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
31.12.2025

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu40 m
Bussipysäkki450 m
Juna1 km
Lentokenttä21 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa