Hakutuloksiin
Slide 1 of 14
  • Premise
    ISOT KUVAT

Valokaari 8

Puistola, Tapulikaupunki, Ala-Tikkurila · 00750 HELSINKI

Pinta-ala3000 m2
Kerros1/3
KaupunkiHelsinki

Erittäin siistiä korjaamo- tai varastotilaa sekä asiakaspalvelutilaa Suutarilassa

Erittäin siistiä korjaamo- tai varastotilaa sekä edustavat asiakaspalvelutilat. Tilan vapaa korkeus n. 7 metriä. Toimitila on mahdollista jakaa kahdelle toimijalle. Sosiaali- ja neuvottelutilat sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Autopaikkoja n. 60 kpl.

Valokaari 8 sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä III:n varrella Helsingin Suutarilassa. Kohteelle on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kiinteistö on edustava täyden palvelun kiinteistö, jossa toimii mm. kuntosali. Käytettävissä on neuvottelutiloja ja saunoja.

Vuonna 1978 valmistunut kiinteistö toimi aikoinaan Airamin lampputehtaana. Tehtaan on alun perin suunnitellut arkkitehti Pekka Ilveskoski. Rakennuksessa on kerrosalaa melkein 13 000 m² ja tilavuutta lähes 90 000 m³. Tuotanto- ja varastotilat on sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen. Toisessa kerroksessa sijaitsevat toimistotilojen lisäksi kaikille kiinteistön käyttäjille tarkoitetut sosiaali- ja taukotilat. Kolmannessa kerroksessa on toimistotilojen lisäksi noin 100-paikkainen, kaikille avoin lounasravintola Pisara.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Valokaari 8, 00750 PUISTOLA, TAPULIKAUPUNKI, ALA-TIKKURILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1/3
Pinta-ala
3000 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki110 m
Juna1,4 km
Lentokenttä6,7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa