Varastot helsinki

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa varastoa tai logistiikkatilaa alueelta Helsinki? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat varastot ja logistiikkatilat kohteesta Helsinki. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva varastotila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Varastot Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Tarvitsetko vuokrattavaa varastotilaa Helsingistä? Onneksi apu on lähellä: hakukoneemme löytää sinulle vapaat varastotilat pääkaupunkiseudulta. Kauttamme löydät varastotilat kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin. Välitämme vuokralle sekä varastohalleja, varastorakennuksia, terminaalitiloja että pienempiä varastotiloja. Runsaasti varastotilaa meillä on mm. Konalan ja Vuosaaren alueilla.

Voit hakea varastotiloja sekä sijainnin että koon mukaan. Haun voi kohdentaa tiettyyn kaupunginosaan tai tietylle postinumerolle. Lisäksi hakuun voi sisällyttää myös Helsingin naapurikunnat.

Mitä vielä odotat? Etsi alta yrityksellesi juuri se oikeanlainen varastotila! Lisätietoja ja kohteiden esittelyt saat yhteyshenkilöiltä, joiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.