Hakutuloksiin
Slide 1 of 16
  • Premise
    ISOT KUVAT

Vuorikatu 14

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala2180 m2
Kerros1-2/7
KaupunkiHelsinki

Tehokasta ja persoonallista toimistotilaa Fennia-korttelissa

Monien mahdollisuuksien monitilatoimisto, joka räätälöidään vuokralaisen toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Korkea tila, terassi, valopiha, ikkunat Vuorikadulle ja yhteys Yliopiston metrotasolle tekevät toimistosta ainutlaatuisen.

Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Fennia-korttelin sydämessä. Kiinteistölle on loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta. Kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Kiinteistön pohjakerroksessa on useita ravintoloita. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vuorikatu 14, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1-2/7
Pinta-ala
2180 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
1464 - 2180 m2
Monitilatoimisto
164 hlö
Huonetoimisto
116 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu20 m
Bussipysäkki280 m
Juna400 m
Metro100 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa