Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tykkimäentie 9

Kouvola · 45100 KOUVOLA

Pinta-ala2500 m2
Kerros1
KaupunkiKouvola

Kouvolan Kullasvaarassa läpivirtausterminaali

Vuokrattavana 2500 m2 moderni- ja hyväkuntoinen läpivirtausterminaali. Tilat soveltuvat logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelun läpivirtausterminaaliksi. Tilassa on 18 lastaustaskua, vapaa korkeus 5 m. Tilasta erotettavissa 375 m2, 500 m2 tai 625 m2 varastotila.

Moderni terminaali- ja varastokiinteistö sijaitsee Kouvolan Kullasvaaran logistiikka-alueella, joka on rautateiden ja kumipyöräliikenteen solmukohta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2008. Kiinteistö soveltuu hyvin logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelukierron läpivirtausterminaaliksi. Osassa kiinteistöä on kylmävarastointitiloja. Tehokasta ja toimivaa lastaus- ja purkutoimintaa varten kiinteistössä on yhteensä 71 lastaustaskua. Varastotilat on mahdollista jakaa erilaisiin varastokokonaisuuksiin. Kiinteistön tontti on kooltaan 2,3 h. Iso aidattu piha-alue on suunniteltu raskaan kuljetuskaluston tarpeita varten riittävän suuret kääntöalueet. Pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Kiinteistö sijaitsee Kullasvaaran logistiikka-alueella, aivan valtateiden 6 ja 15 risteysalueella. Alueelta on hyvät raideyhteydet eteläisen Suomen satamiin; Helsinki/Vuosaari 135 km, Hamina/Kotka 60 km ja Turku 299 km. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tykkimäentie 9, 45100 KOUVOLA
Kaupunki
Kouvola
Tilatyyppi
Liiketila, Varasto/Logistiikka
Kerros
1
Pinta-ala
2500 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki6,3 km
Juna6,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa