Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pakkahuoneenaukio 2 · Tampereen Pendoliino

Tampere, Ydinkeskusta · 33100 TAMPERE

Pinta-ala1709 m2
Kerros3
KaupunkiTampere

Modernia toimitilaa Tampereen Rautatieaseman naapurista, ydinkeskustan palveluiden lähettyviltä. Tervetuloa vireälle Tullinaukiolle Pendoliinoon.

Kiinteistön kolmannesta kerroksesta on vapautumassa toimistotilaa 1709 m2. Tila on jaettavissa esim. kahteen osaan. Tilamuutokset neuvotellaan tulevan käyttäjän mukaan.

Kiinteistössä on jäähdytetty ilmanvaihto, monipuolinen yhdistelmä huoneita, avotilaa ja neuvottelutilaa, joiden lisäksi hyvät sosiaalitilat. Erityisenä yksityiskohtana valokuilu, joka ulottuu katolta aina toiseen kerrokseen asti.

Vuokralaisille tarjolla hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Vuonna 2007 rakennetun kiinteistön valoisat ja edustavat tilat ovat saaneet uudet pinnat vuonna 2017 toteutetun remontin yhteydessä. Kohde sijaitsee uniikilla paikalla aivan Tampereen rautatieaseman kupeessa. Rakennuksesta on jalankulkuyhteys rautatieasemalle alikulkutunnelia pitkin, joten työmatkaliikenne junalla on vaivatonta. Myös muu julkinen liikenne toimii Pendoliinoon erinomaisesti. Autoilijoille pysäköintipaikkoja löytyy viereiseltä P-Tullintorilta.

Tilat on rakennetut tukemaan nykyaikaista monitilatoimistomallia ja jaettu huoneiden tarkoitusten mukaan. Avotila vapaammalle työskentelylle ja keskustelulle, keskittymistä kaipaaville työntekijälle ja työtehtävälle löytyy hiljaisia huoneita sekä neuvottelutiloja niin sisäisiin- kuin ulkoisiinkin tarpeisiin. Sosiaalitiloissa on otettu työntekijöiden viihtyvyys huomioon ja varastotilaa löytyy kellarikerroksesta. Kiinteistön kivijalassa toimii päivittäistavarakauppa.

Rautatieaseman toiselta puolelta avautuu Hämeenkatu ja kaikki keskustan monipuoliset palvelut. Vieressä sijaitsevasta Tullin Kauppakeskuksesta löytyy lukuisia lounasravintoloita ja vieraille sekä kauempaa tuleville työntekijöille löytyy lähettyviltä useita hotelleja.

Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sekä uuden elokuussa 2021 avatun Tampereen ratikkareitin varrella.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pakkahuoneenaukio 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3
Pinta-ala
1709 m2
Monitilatoimisto
129 hlö
Huonetoimisto
91 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
*Ei sertifikaattia
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kiinteistössä on päivittäistavarakauppa vuokralaisena

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu400 m
Bussipysäkki350 m
Juna220 m
Lentokenttä16,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa