Toimistot tampere

Toimitilahaustamme löydät vapaita toimitiloja Tampereelta. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva toimisto ja ota yhteyttä. Vuokrauksen ammattilaisemme ovat apunasi.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Tampere - Vapaat vuokrattavat tilat

Tampereen talousalue on yksi Suomen vilkkaimpia markkina-alueita ja erityisesti väestö- ja työpaikkamäärien kehitys on ollut suurta. Tampereen kaupunki on väestömäärältään Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asui vuoden 2019 lopussa 238 140 asukasta. Taloustutkimuksen mukaan Tampere onkin arvioitu useana vuonna peräkkäin kokonaismielikuvaltaan Suomen parhaaksi kaupungiksi asua ja työskennellä.

Tampere on myös merkittävä yliopistokaupunki: Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yhteisö syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi ja yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tiivistyi.

Tampereen työpaikkojen toimialajakauma vastaa yleisimpien toimialojen osalta maan keskiarvoa. Tilastokeskuksen mukaan Tampereella on eniten terveys- ja sosiaalipalveluiden (17%), teollisuuden (12%) ja tukku- ja vähittäiskaupan työpaikkoja (11%). Tampereen viidenneksi yleisin toimiala on informaatio ja viestintä (8%).

Tampereen toimistoille riittää kysyntää. Sijanneiltaan parhaimmat ja laadultaan moderneimmat tilat löytävät nopeasti uudet vuokralaiset. Toimistomarkkinan uusimpia kohteita ovat Technopolis Asemakeskus sekä Ratinan toimistotalo. Keskustan toimistojen sijainti painottuu tulevaisuudessakin rautatieaseman läheisyyteen, kun kannen päälle rakennettavat toimistotalot valmistuvat ja Ratapihankadun varrelle ryhdytään rakentamaan uutta toimistotaloa.

Tampereen toimistokohteiden ydinalueita ovat keskustan lisäksi Hatanpään, Hervannan sekä Kaupin alueet. Toimistotilojen suurimmat vuokratasot ja pienimmät vajaakäyttöasteet ovat Tampereen keskustassa. Tampereen ratikan reitti kulkee suosituimpien toimistoalueiden kautta lisäten niiden houkuttelevuutta entisestään.

Tampereen ratikka tiivistää Tampereen kaupunkirakennetta ja lisää alueen houkuttelevuutta niin asumisen, kuin toimistojen ja liiketilojenkin osalta. Raitiotien ensimmäisen vaiheen liikennöinnin on tarkoitus alkaa elokuussa 2021. Ensimmäinen vaihe kulkee Pyynikintorilta Hervantaan ja yliopistolliselle sairaalalle sekä Sorin aukiolle. Tutustu vapaiden toimistojen vaihtoehtoihin hakukoneen avulla ja löydä yrityksellesi sopiva toimisto Tampereelta!