Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pakkahuoneenaukio 2 · Tampereen Pendoliino

Tampere, Ydinkeskusta · 33100 TAMPERE

Pinta-ala808 m2
Kerros3
KaupunkiTampere

Modernia toimitilaa Tampereen Rautatieaseman naapurista, ydinkeskustan palveluiden lähettyviltä. Tervetuloa vireälle Tullinaukiolle Pendoliinoon.

Kolmannen kerroksen tilajakopohja 808 m2 tilalle. Pohjakuva on esimerkki mahdollisesta tilatoteutuksesta. Tilamuutokset neuvotellaan tulevan käyttäjän mukaan. Mahdollisuus vuokrata tiloja n. 400 m2 - 1709 m2 väliltä. Vuokralaiselle tarjolla hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Vuonna 2007 rakennetun kiinteistön valoisat ja edustavat tilat ovat saaneet uudet pinnat vuonna 2017 toteutetun remontin yhteydessä. Kohde sijaitsee uniikilla paikalla aivan Tampereen rautatieaseman kupeessa. Rakennuksesta on jalankulkuyhteys rautatieasemalle alikulkutunnelia pitkin, joten työmatkaliikenne junalla on vaivatonta. Myös muu julkinen liikenne toimii Pendoliinoon erinomaisesti. Autoilijoille pysäköintipaikkoja löytyy viereiseltä P-Tullintorilta.

Tilat on rakennetut tukemaan nykyaikaista monitilatoimistomallia ja jaettu huoneiden tarkoitusten mukaan. Avotila vapaammalle työskentelylle ja keskustelulle, keskittymistä kaipaaville työntekijälle ja työtehtävälle löytyy hiljaisia huoneita sekä neuvottelutiloja niin sisäisiin- kuin ulkoisiinkin tarpeisiin. Sosiaalitiloissa on otettu työntekijöiden viihtyvyys huomioon ja varastotilaa löytyy kellarikerroksesta. Kiinteistön kivijalassa toimii päivittäistavarakauppa.

Rautatieaseman toiselta puolelta avautuu Hämeenkatu ja kaikki keskustan monipuoliset palvelut. Vieressä sijaitsevasta Tullin Kauppakeskuksesta löytyy lukuisia lounasravintoloita ja vieraille sekä kauempaa tuleville työntekijöille löytyy lähettyviltä useita hotelleja.

Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sekä uuden elokuussa 2021 avatun Tampereen ratikkareitin varrella.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pakkahuoneenaukio 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3
Pinta-ala
808 m2
Monitilatoimisto
61 hlö
Huonetoimisto
43 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
*Ei sertifikaattia
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kiinteistössä toimii päivittäistavarakauppa vuokralaisena

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu400 m
Bussipysäkki350 m
Juna220 m
Lentokenttä16,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa