Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Visiokatu 3 · Hermia 6

Tampere, Hervanta · 33720 TAMPERE

Pinta-ala1845 m2
Kerros2
KaupunkiTampere

Laadukas monitilatoimisto Hermian kampuksella

Tilan pohjaratkaisu palvelee erityisen hyvin yritystä, joka etsii monitilatoimistoa, sillä tila jakautuu rauhallisiin työvyöhykkeisiin sekä riittäviin neuvotteluhuonealueisiin. Tilojen muutostyöt ovat myös mahdollisia rakennuksen muuntojoustavuuden ansiosta.

Autamme yritystänne tilasuunnittelussa ja rakennamme teille tarpeitanne vastaavan toimiston!

Hermia 5 & 6 tarjoavat laadukkaat ja nykyaikaiset puitteet niin suurelle kuin pienemmällekin toimistolle. Kiinteistön toimistotilat ovat modernit ja muuntojoustavat. Kiinteistö tarjoaa hyvät business park -palvelut helpottamaan yrityksesi arkea. Palveluihin sisältyvät mm. aulapalvelu, vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja auditorio, kuntosali sekä sauna.

Talon kokonaispinta-ala on n. 14 600 m². Kerrosten kokonaispinta-ala on noin 2 100 m², joka on jaettavissa kolmeen eri osaan. Kiinteistöllä on yhteensä 310 kpl autopaikkaa, joista autohallipaikkoja on 84 kpl ja pihapaikkoja 226 kpl.

Kiinteistö sijaitsee Hervannassa, Visiokatu 1:ssä, hyvien liikenneyhteyksien varrella, kymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Alueella on runsaasti palveluita mm. ravintoloita, hotelli, posti, apteekki sekä lähikauppoja. Hervannasta on nopeat yhteydet myös muualle Suomeen valtateiden 3 ja 9 kautta. Tampereen rautatieasemalle on matkaa vajaat 10 km ja Tampere-Pirkkalan lentoasemalle noin 16 km.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Visiokatu 3, 33720 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2
Pinta-ala
1845 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
900 - 2833 m2
Monitilatoimisto
139 hlö
Huonetoimisto
98 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa