Hakutuloksiin
Slide 1 of 1
  • Premise
    ISOT KUVAT

Heidehofintie 4

Tikkurila · 01300 VANTAA

Pinta-ala2849 m2
KaupunkiVantaa

Monipuolinen varasto-/teollisuustila

Heti vapaa varasto-/teollisuustila, jossa on 2 lastauslaituria lastaussilloilla ja lastaus- ja purkulaituri pienemmille ajoneuvoille. Lisäksi ramppi. Tiloissa on myös pienet toimistotilat, sosiaalitilat ja taukotilat.

Heidehofintie 4 on monipuolinen varastorakennus, joka on valmistunut vuonna 1981. Riittävien lastaus-, purku- ja kääntöalueiden ansiosta kiinteistölle on helppo tulla suurillakin ajoneuvoilla. Kiinteistön tontti on aidattu. Isolla piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä III:n ja Kehäradan välittömässä läheisyydessä. Tikkurilan juna-asemalle on matkaa noin 1,4 km. Liikennöintiyhteydet lentoasemalle ja Vuosaaren satamaan ovat hyvät.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Heidehofintie 4, 01300 TIKKURILA
Kaupunki
Vantaa
Pinta-ala
2849 m2
Monitilatoimisto
214 hlö
Huonetoimisto
151 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna1,4 km
Lentokenttä10 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa