Toimitilat vantaa

Vuokrattavat toimitilat Vantaan alueelta löydät kätevimmin toimitilahaullamme. Näppäile toiveesi hakukoneeseen, ja etsimme puolestasi yrityksellesi sopivimmat liiketilat, toimistot sekä varasto- ja logistiikkatilat.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimitilat Vantaa - Vapaat vuokrattavat tilat

Toimitilahakukoneella löydät näppärästi Vantaan vapaat toimitilat, etsitpä sitten toimisto-, tuotanto-, varasto- tai liiketilaa. Haemme kaikki tarpeisiisi sopivat vuokrattavat tilat Vantaan alueella.

Helsingin kupeessa sijaitseva Vantaa on tunnettu LVI-, elintarvike- ja koneteollisuuksistaan, jotka ovat keskittyneet erityisesti päätie Kehä III:n varrelle sekä Viinikkalan, Pakkalan, Koivuhaan ja Veromiehen kaupunginosiin. Vantaalla sijaitsee myös Suomen suurin lentoasema, jonka yhteyteen on syntynyt runsaasti muun muassa korkean teknologian ja kuljetusalan yritystoimintaa.

Vantaan liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Tikkurilan asema on Suomen vilkkaimpia, ja Kehärata tuo kaupunkiin jatkuvasti uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia. Kolmen moottoritien ja pääkaupunkiseudun pääteiden halkoma Vantaa on helposti saavutettavissa mistä tahansa. Joukkoliikenneyhteyksien parantamiseksi Vantaalla on käynnissä Raidejokeri kolmoseksikin nimetty Vantaan ratikka -hanke, joka yhdistäisi itäisen Vantaan Tikkurilan ja Lentokentän alueisiin.

Vantaan yritysalueet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy koko ajan. Sen keskustat nykyaikaistuvat, vanhat kaupunginosat uudistuvat, ja kokonaan uudet alueet houkuttelevat palveluita, yrityksiä ja työvoimaa kaupunkiin. Vantaalla on myös vilkkaita kauppakeskuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia palvelualan toimijoille.

Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki ja Suomen kasvavin keskus työlle ja yrittämiselle. Siellä asuu noin 20 000 asukasta.. Lentokenttää ympäröi viisi kaupunginosaa: Pakkala, Tammisto, Veromies, Viinikkala ja Ylästö. Veromies on Aviapoliksen kehittyvä keskus, johon on kasvamassa asumisen, palvelujen ja yritysten keskus. Aviapolis on toiseksi suurin työpaikkakeskittymä 37 000 työpaikalla.

Tutustu tarjontaan ja nappaa itsellesi paras mahdollinen toimitila Vantaalta!