Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pavintie 3-7

Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

Pinta-ala4882 m2
Kerros1/3
KaupunkiVantaa

Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

Vuonna 1989 rakennettu Halli 5A on korkeaa ja avaraa logistiikkatilaa. Vapaana varastoaa noin 4882 m². Tilat soveltuvat ensisijaisesti logistiikka sekä varasto - ja tuotantokäyttöön. Tilassa on useampi lastaustasku ja kaksi maantason nosto-ovea. ja se on sisäänajettava. Hallin yhteydessä autotalli-, työnjohto- sekä sosiaalitilat. Lisäksi mahdollisuus vuokrata kiinteistöstä toimistotiloja sekä saunaosasto, joihin on tästä tilasta suora kulku sisäkautta.

Pihakäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksen lämpimästä sisähallista on mahdollisuus myös vuokrata pysäköintipaikkoja. Parkkihallia voi vuokrata mahdollisuuksien mukaan myös muuhun käyttöön.

Tilassa on lattiakaivot ja hiekanerotuskaivot. Lastaustaskujen ovikoot ovat vakiot, sisään ajettavien ovien koot ovat n. 4 m (leveys) ja n. 4,5 m (korkeus). Lattiankantavuus on n. 5.000,0 kg/m². Lastaustaskuissa on sillat, koneellinen ilmanvaihto ja rakennus ja varastohyllyt ovat sprinkleröity. Halli on mahdollista ottaa käyttöön rengasvarastoksi nykyisillä hyllyillä, mikä edellyttää hyllyjen sprinklerisuuttimien määrän kasvattamisen, mikä on helppo toteuttaa olemassa olevaan putkistoon.

Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1/3
Pinta-ala
4882 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Lattian kantavuus
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna4 km
Lentokenttä7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa