Hakutuloksiin
Slide 1 of 0

  Pavintie 3-7

  Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

  Pinta-ala3716 m2
  TyypitVarasto/Logistiikka, Tuotanto
  Kerros1/3
  KaupunkiVantaa

  Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

  Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

  Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

  Korkeaa ja avaraa hallitilaa, joka soveltuu ensisijaisesti logistiikka- sekä varastokäyttöön. Hallissa on lastaustaskut ja se on sisäänajettava. Tilassa on valmiina sprinkleröidyt varastohyllyt, joissa n. 4911 hyllypaikkaa 1200 mm korkeille eurolavoille. Varastohyllyistä vapaata lattiapinta-alaa on n. 1300 m². Tilan vapaa korkeus on 8 metriä. Lattiakantavuus 5000 kg/m². Mahdollisuus vuokrata toimistotiloja viereisestä rakennuksesta, johon on käynti sisäkautta. Suora käynti myös kiinteistön sosiaali- ja saunatiloihin.

  Perustiedot

  Ilmoitustyyppi
  Vuokrataan
  Sijainti
  Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
  Kaupunki
  Vantaa
  Tilatyyppi
  Varasto/Logistiikka, Tuotanto
  Kerros
  1/3
  Pinta-ala
  3716 m2

  Lisätiedot

  Vapautuu
  11.08.2021

  Varaston ominaisuudet

  Lastauslaituri
  Kyllä
  Nosto-ovet
  Kyllä
  Tilan korkeus yli 4 m
  Kyllä

  Tuotantotilan ominaisuudet

  Nosto-ovet
  Kyllä
  Lattian kantavuus
  Kyllä
  Tilan korkeus yli 4 m
  Kyllä

  Liikenneyhteydet

  Bussipysäkki200 m
  Juna5,3 km
  Lentokenttä12,1 km

  Kiinnostuitko?

  Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


  Tämän tilan vuokraa