Hakutuloksiin
Slide 1 of 10
  • Premise
    ISOT KUVAT

Mikonkatu 15 · Mikonlinna

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala2249 m2
Kerros4-5/9
KaupunkiHelsinki

Joustavaa toimistotilaa keskeisellä sijainnilla monipuolisten palveluiden ytimessä

Yleisilmeeltään modernia ja siistiä avotoimistotilaa, josta huikeat maisemat Rautatientorille. Tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa (4. ja 5. kerros).

Mikonlinna on moderni toimisto- ja liikekiinteistö keskeisellä paikalla Fenniakorttelissa Rautatientorin laidalla. Erittäin hyvät kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulta niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintitilaa on vuokrattavissa mm. Engelin pysäköintilaitoksesta ja Kluuvin pysäköintilaitoksesta, josta on suora yhteys kiinteistölle Helsingin yliopiston metroaseman kautta. Myös kaikki ydinkeskustan palvelut ovat aivan nurkan takana. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita.

Yhdeksänkerroksisen kiinteistön katutasossa on liiketilaa. Ylemmissä kerroksissa on erikokoisia toimistotiloja, joissa viihtyisyyttä ja valoisuutta luovat isot ikkunat. Ylimmistä kerroksista on upeat näkymät Helsingin keskusta yli. Sisätiloja voidaan helposti muunnella sopimaan vuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistö on saneerattu nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi 2000-luvun alussa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Mikonkatu 15, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4-5/9
Pinta-ala
2249 m2
Monitilatoimisto
169 hlö
Huonetoimisto
119 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu100 m
Bussipysäkki100 m
Juna400 m
Metro300 m
Lentokenttä18,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa