Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Sähkötie 8

Kirkonkylä, Veromäki, Tammisto · 01510 VANTAA

Pinta-ala1220 m2
Kerros1-2/2
KaupunkiVantaa

Toimitilaa näkyvällä paikalla Vantaan Tammistossa

Loistava kokonaisuus varastoa ja toimistoa! Varastosta on kulku sisäkautta toisen kerroksen toimistoon. Toimistot remontoitu hiljattain ja erittäin siistissä kunnossa, huonetiloja ja erikoisuutena oma sauna.

Toimitilassa lastauslaituri ja ovet maantasossa. Parkkitilaa on hyvin. Varastotilan vapaa korkeus palkin alareunaan 3,7 m ja valaisinkiskoihin 3,8 m.

Sähkötie 8 sijaitsee Vantaalla keskeisellä paikalla Tammistossa. Se omaa hyvän näkyvyyden sekä saavutettavuuden Tuusulantielle. Kohde on peruskorjattu hiljattain, joten tilat ovat siistissä kunnossa. Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa, johon on nopea tulla pääkaupuniseudun alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin ansiosta. Lähistöllä sijaitsevat Kauppakeskus Jumbon ja Tammiston monipuoliset outlet- ja muut kaupalliset palvelut.

Helsinki-Vantaan lentokentälle on alle 5 kilometriä. Kiinteistöä ympäröivät tunnetut myymäläketjut kuten XXL, Gigantti, Power jne.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Sähkötie 8, 01510 KIRKONKYLÄ, VEROMÄKI
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila, Varasto/Logistiikka
Kerros
1-2/2
Pinta-ala
1220 m2
Monitilatoimisto
92 hlö
Huonetoimisto
65 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki240 m
Juna5,0 km
Lentokenttä5,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa