Toimistot vantaa

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimistoa Vantaalta? Näppäile toiveesi hakukoneeseen, ja etsimme puolestasi yrityksellesi sopivimmat vapaat toimistotilat.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Vantaa - Vapaat vuokrattavat tilat

Vantaa on väkiluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki yli 230 000 asukkaalla. Ainoastaan Tampere kipuaa asukasluvullaan Helsingin ja Espoon jälkeen Vantaan edelle.

Vantaan etuja ovat paitsi hyvä autosaavutettavuus valtaväylien varrella, myös erinomainen joukkoliikennesaavutettavuus ja yhteys pääkaupunki Helsinkiin. Helsinki-Vantaan lentokentän vetovoimaisuus on kasvattanut Vantaan Aviapoliksesta vetovoimaisen yritysalueen, joka kehittyy edelleen. Toisaalta myös muut asemaseudut junaradan varressa ovat voimakkaasti kehittyviä alueita. Lentokentän alue toimii pääkaupunkiseudun logistiikan solmukohtana ja toisaalta Tikkurilassa on Suomen toiseksi vilkkain juna-asema. Joukkoliikenneyhteyksien parantamiseksi Vantaalla on käynnissä Raidejokeri kolmoseksikin nimetty Vantaan ratikka -hanke, joka yhdistäisi itäisen Vantaan Tikkurilan ja Lentokentän alueisiin.

Vantaalla on yli 110 000 työpaikkaa ja kaupungin suurimpia työllistäjiä ovat tukku- ja vähittäiskauppa, varastointi ja logistiikka sekä teollisuus. Helsinki-Vantaan lentokentän viereinen Aviapoliksen alue on ylivoimaisesti suurin työpaikkakeskittymä Vantaalla. Muita Vantaan suuria työpaikkakeskittymiä ovat Tikkurila ja Myyrmäki. Suuret kaupan alueet sijoittuvat pääasiassa Kehä III:n varteen. Vantaan toimistosijainneista suosituin alue on Helsinki-Vantaan viereinen Aviapolis, jota kehitetään voimakkaasti ja jonne on käynnissä myös asuntohankkeita. Veromiehen alue Aviapoliksesta etelään tarjoaa Aviapoliksen suosion rinnalla monipuolisuutta ja hintatasapainoa yhä erinomaisella sijainnilla Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa. Veromiehen alueella on lisäksi suunnitteilla useita toimistohankkeita. Myös Tikkurilan asemaseutu molemmin puolin junarataa on kiinnostava toimistoalue. Tikkurilan vanhaa toimistokantaa on purettu pois, mutta alueella on yhä tarjolla modernia ja uudempaa toimistotilaa.

Junaradan varressa on tarjolla toimistotilaa myös toimijoille, jotka eivät vaadi lentokentän läheisyyttä. Esimerkiksi Myyrmäessä ja Kivistössä on tarjolla toimistotilaa juna-asemien läheisyydessä. Kivistöön on suunnitteilla toimistoja, liiketilaa ja asumista, mutta alueen kehitys ei ole edennyt suunnitelmien mukaan ja rakennushankkeet ovat viivästyneet. Myös Myyrmäessä on useita kehityshankkeita meneillään ennen kaikkea asumisen saralla.

Hae itsellesi täydellinen toimisto ja kysy lisää vuokrattavan kohteen yhteyshenkilöltä!