Toimistot vantaa aviapolis

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Aviapolis? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Aviapolis Vantaa - Vapaat vuokrattavat tilat

Oletko haaveillut toimistotilasta lähellä lentokenttää ja palveluja, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta?

Vastaus toimistotilan sijainnillesi on Aviapolis! Aviapoliksesta löydät useita erilaisia toimistotiloja, isoja ja pieniä, uusia ja vanhoja. Valitse mieleisesi alta!

Toimisto Aviapoliksen alueella on hyvä valinta sinulle, joka haluat päästä kätevästi töihin. Aviapolikseen kuljet autolla, junalla kehärataa pitkin ja busseilla. Kansainväliselle yritykselle Aviapolis on mitä ihanteellisin, sillä se sijaitsee lentokentän läheisyydessä. Tästä kohteesta teet helposti business- tapaamisia ulkomaille murehtimatta matkaa ja matka-aikaa lentokentälle.

Ole nopea ja lue lisää alta Aviapoliksen vapaista toimistotiloista ja tule osaksi tätä lentokentän läheistä yrityskeskittymää! Lisätietoja teille antavat kohdeasiantuntijamme.