Hakutuloksiin
Slide 1 of 17
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tulkintie 29

Tuupakka · 01740 VANTAA

Pinta-ala831 m2
Kerros2/3
KaupunkiVantaa

Vapaata toimistotilaa Kehä III:n varrella

Moderni toimistotila, joka tarjoaa yritykselle erinomaisen heti valmiin toimitilaratkaisun. Toimisto sopii hyvin väistötilaksi tai sateliittitoimistoksi. Toimitilojen muoto mahdollistaa erillisten toimistohuoneiden rakentamisen.

Toimisto nro 4 sijaitsee rakennuksen itä-etelä osassa, pääsisäänkäyntiportaikon toisessa kerroksessa. Tähän toimitilaan on kaksi portaikkoa käytettävissä. Toimiston neliömäärä sisältää yhteisten tilojen jyvitykset. Pääsisäänkäynnin ensimmäinen kerros on kalustettu. Tilavuokraan sisältyy 17 sähköpistokkeellista autopaikkaa.

Tulkintie 29 sijaitsee Vantaan Tuupakassa. Rakennus on valmistunut 2000-luvun alussa logistiikkakiinteistöksi. Kiinteistö on teknisesti hyvässä kunnossa, täyttäen tämän päivän toimistotilojen vaatimukset. Toimistoissa on mm. jäähdytys. Kiinteistössä on hissi.

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Kiinteistöltä on hyvät yhteydet niin Vuosaaren satamaan kuin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kauppakeskus Jumbon kattavat palvelut ovat noin viiden minuutin automatkan päässä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tulkintie 29, 01740 TUUPAKKA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/3
Pinta-ala
831 m2
Monitilatoimisto
63 hlö
Huonetoimisto
45 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna2,4 km
Lentokenttä5,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa