Liiketilat espoo

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Espoon alueelta? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto!

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Espoo - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö liiketilaa Espoosta? Anna meidän etsiä yrityksellesi vapaa toimitila! Haetpa sitten kampaamolle, kahvilalle, ravintolalle tai myymälälle sopivaa vuokrattavaa tilaa, hakukoneemme etsii puolestasi yrityksesi tarpeisiin parhaiten vastaavat vaihtoehdot.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki noin 290 000 asukkaan turvin. Se ei ole rakentunut yhden selkeän keskuksen ympärille vaan kaupungissa on viisi keskusta, joita kaikkia myös kehitetään keskusten tavoin. Espoon kaupunkikeskuksia ovat Espoon keskus, Espoonlahti, Leppävaara, Matinkylä ja Tapiola. Länsimetron jatkeen ja kauppakeskus Lippulaivan uudelleenrakentumisen myötä kaikki Espoon kaupunkikeskustat tukeutuvat joukkoliikenteen raideyhteyksiin ja rakentuvat Espoon suurimpien kauppakeskusten ympärille. Länsimetron ensimmäisen vaiheen valmistuminen vauhditti etenkin Tapiolan ja Matinkylän rakentumista ja houkuttelevuutta.

Espoossa yhdistyvät pääkaupungin läheisyys ja hyvä saavutettavuus, joka tukeutuu paitsi liikenteen pääväyliin, myös kattavaan joukkoliikenteeseen. Espooseen on jalkautunut paljon kansainvälisten yritysten pääkonttoreita. Keilaniemen ja Otaniemen alueelle on keskittynyt paljon yritystoimintaa, minkä lisäksi Aalto-yliopisto tuottaa korkeakoulutettua työvoimaa Otaniemessä. Espoossa onkin Suomen kaupungeista toiseksi korkein koulutustaso. Lähivuosina Espoon houkuttelevuutta vahvistavat Länsimetron jatke ja raitiolinja Jokeri, joiden varteen rakentuu paljon uutta asunto-, toimisto- ja liiketilakantaa.

Espoon liiketilojen ydinalueita ovat suuret kauppakeskukset lähialueineen sekä Länsiväylän varteen kehittyneet tilaa vaativan kaupan alueet. Suurten kauppakeskusten Leppävaaran Sellon, Matinkylän Iso-Omenan ja Tapiolan Ainoan, läheisyydessä olevat kivijalkaliikkeet ovat kysyttyjä liiketiloja hyvän saavutettavuuden, ympäröivän kokonaisuuden ja suurten ihmisvirtojen vuoksi. Etenkin Länsimetron valmistuminen nostatti Matinkylän ja Tapiolan asemaa kiinnostavina sijainteina liiketiloille.

Pääkaupunkiseudulle on viime vuosina tullut uusien kauppakeskusten myötä paljon uutta liiketilaa ja Espoonlahteen nouseva Lippulaiva kasvattaa tarjontaa entisestään. Espoonlahti on yksi kaupungin merkittävimpiä kehityskohteita, mutta alueen rakentuminen ja kehittyminen vie aikansa. Lippulaivan yhteyteen tulee Länsimetron jatkeen myötä Espoonlahden metroasema sekä bussiterminaali.

Suomenoja kuuluu pääkaupunkiseudun suurimpiin tilaa vaativan kaupan alueisiin. Suomenojan alueella ovat myös tilaa vaativaan kauppaan profiloituneet kauppakeskukset Liila ja Merituuli, minkä lisäksi Suomenojalla on paljon tilaa vaativan kaupan tiloja molemmin puolin Länsiväylää.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin liiketiloja koskeviin kysymyksiin!