Liiketilat helsinki

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Helsingin alueelta? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto!

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Oletko vailla liiketilaa Helsingistä? Aiotko perustaa uuden ravintolan, kauneushoitolan tai vaikkapa vaateliikkeen? Tai ehkä oletkin vain syystä tai toisesta aikeissa muuttaa uusiin tiloihin? Oli tilanteesi mikä hyvänsä, toimitilahakukoneesta löydät vapaat liiketilat kaikkialta Helsingistä ja sen naapurikunnista!

Helsingissä on oma vetovoimansa jo pelkästään pääkaupunkiaseman kannalta. Helsingissä asui yli 650 000 asukasta 2019, minkä lisäksi alueella vierailee miljoonia turisteja vuosittain. Ehdottomasti vilkkain alue on Helsingin ydinkeskusta, mutta työpaikka- ja asutusvirtojen ansiota myös monet asemaseudut ovat ihmisvirtojensa vuoksi mielenkiintoisia liiketila- ja toimistoalueita. Muista kunnista Helsinkiin pendelöi noin 40 % Helsingissä työssäkäyvistä. Toisaalta hyvä saavutettavuus on molemminpuolista ja Helsingissä asuvasta työvoimasta noin 20 % työskentelee muissa kunnissa.

Helsinki kehittyy edelleen voimakkaasti ja useilla alueilla on meneillään suuria aluekehitysprojekteja. Uusimpia kehityshankkeita ovat esimerkiksi Malmin ja Itäkeskuksen asemanseudut, joille rakennetaan niin liiketiloja, asutusta kuin toimistokantaakin. Toisaalta hiljattain valmistuneiden kauppakeskusten Kalasataman Redin ja Pasilan Triplan seutu kehittyvät edelleen voimakkaasti niin toimisto- kuin asuntokannaltaan. Länsimetron ensimmäisen vaiheen valmistuminen linkitti Helsingin ja Espoon metroradanvarren alueita ajallisesti lähemmäs toisiaan. Muita julkisen liikenteen kehityshankkeita ovat muun muassa Kruunusiltojen raitiotie, joka yhdistää Laajasalon Kruunuvuorenrannan Helsingin kantakaupunkiin sekä Raidejokeri, joka tulee korvaamaan ja sujuvoittamaan bussilinjan 550 reitin.

Helsinkiin ja yleensäkin pääkaupunkiseudulle on avattu viime vuosina paljon uusia kauppakeskuksia, jotka ovat kasvattaneet alueen liiketilakantaa. Etenkin vuonna 2018 avautunut Redi ja 2019 avautunut Tripla olivat valtavia hankkeita, joiden yhteyteen rakentui ja rakentuu edelleen myös asuntoja ja toimistoja. Pienempiä uusia kauppakeskushankkeita ovat olleet 2020 avautunut Herttoniemen Hertsi ja Laajasalon Saari. Lisäksi Malmin ja Itäkeskuksen asemaseuduilla on voimakkaita kehityshankkeita, jotka vahvistavat alueiden asemaa houkuttelevina liiketilasijainteina. Suuret ihmisvirrat ovat vähittäiskaupan ajureita, minkä takia vilkas Helsingin keskusta on halutuimpia liikepaikka-alueita. Toisaalta hyvin radanvarsiyhteyksien ja vilkkaimpien metro- ja juna-asemien yhteydessä on myös paljon haluttua liiketilaa. Helsingin tilaa vaativan kaupan alueita ovat etenkin Roihupelto ja Herttoniemi. Roihupellosta löytyy muun muassa kauppakeskus Lanterna, johon on keskittynyt kodin sisustamisen toimijoita ja Herttoniemestä puolestaan löytyy paljon autokauppoja.

Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopivat liiketilat!