Liiketilat helsinki kamppi

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Kamppi? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Kamppi. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Kamppi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Unelmissa vuokrattava liiketila vilkkaasta Kampista? Ei huolta, toimitilahakukone auttaa, olet sitten perustamassa ravintolaa, kampaamoa tai vaikka vaatekauppaa, tai vain harkitsemassa muuttoa liiketilasta toiseen. Täältä löydät kaikki vapaat liiketilat Kampin alueelta monenlaisiin tarpeisiin.

Reilun 11 000 asukkaan ja 30 000 työntekijän Kamppi onkin oivallinen valinta kuluttajabisneksessä toimivalle yritykselle. Kampin alueen runsaat palvelut takaavat, että kaupunginosassa liikkuu jatkuvasti paljon ihmisiä.

Kokonaisuuden kruunaavat erinomaiset liikenneyhteydet, joiden ansiosta Kamppiin tullaan asioimaan kauempaakin pääkaupunkiseudulta. Kamppiin pääsee niin raitiovaunulla, bussilla kuin metrollakin, ja Helsingin päärautatieasemakin on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Käy reippaasti tutustumaan vaihtoehtoihin alta! Lisätietoja ja kohteiden esittelyt saat yhteyshenkilöiltämme, joiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.