Liiketilat helsinki kruununhaka

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Kruununhaka? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Kruununhaka. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Kruununhaka Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Vailla liiketilaa Kruununhaasta? Olet tismalleen oikeassa paikassa: hakukoneestamme löydät vapaat vuokrattavat liiketilat Kruununhaan alueelta vaivattomasti!

Krunikka onkin mitä oivallisin sijainti kuluttajia tavoittelevalle yritykselle: reilun 7000 asukkaan ja runsaan 7000 työntekijän lisäksi alueella liikkuu paljon myös turisteja, joita kaupunginosaan houkuttelevat maailmankuulut nähtävyydet, mainittavimpana Senaatintorilla sijaitseva Helsingin tuomiokirkko. Senaatintorin ympäristössä onkin useita ravintoloita ja monia turisteille suunnattuja putiikkeja.

Kaiken kukkuraksi Kruununhakaa leimaavat erinomaiset liikenneyhteydet: Krunassa kulkevat bussilinjat 16 ja 17 sekä raitiovaunut 4, 7A ja 7B, ja Helsingin päärautatieasemakin on ihan kävelymatkan päässä.

Tartu tilaisuuteen ja tutustu alta tarjolla oleviin vaihtoehtoihin! Lisätietoja ja kohteiden esittelyt saat ottamalla yhteyttä yksittäisen kohteen sivulla esiteltyihin yhteyshenkilöihimme.