Liiketilat helsinki lauttasaari

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Lauttasaari? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Lauttasaari. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Lauttasaari Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Toiveissa vuokrattava toimitila Lauttasaaresta? Toimitilahakukoneesta se löytyy! Hakukone listaa vapaat toimitilat Lauttasaaren alueelta.

Lauttasaaressa on noin 22 000 asukkaan merellinen kaupunginosa, jonka Lauttasaarensalmi erottaa Helsingin kantakaupungista. Väkiluku on viime vuosina ollut kasvussa ja väki nuorentunut. Saari jaetaan neljään osa-alueeseen, joita ovat Kotkavuori, Vattuniemi, Myllykallio sekä Koivusaari, jonka kapea salmi erottaa varsinaisesta Lauttasaaresta

Pääasiallisesti asuintalovaltaisessa kaupunginosassa on myös monien yritysten toimitiloja. Työpaikkoja saarella on noin 7000 kappaletta.

Lauttasaarta halkovat vilkasliikenteiset Lapinlahden silta ja Länsiväylä. Saareen kulkee useita linja-autoja, lisäksi monet Espoon-bussit ajavat sen kautta. Pian liikennöinnin aloittavalla Länsimetrolla tulee olemaan Lauttasaaressa kaksi asemaa: yksi Lauttasaaren ostoskeskuksen yhteydessä ja toinen Koivusaaressa. Metron myötä rakenteilla on uusi ostoskeskus, jonka on suunniteltu avautuvan keväällä 2017.

Tutustu alta vaihtoehtoihin! Yhteyshenkilöiltämme saat lisätietoja, ja heidän kauttaan pääset myös halutessasi tutustumaan kohteisiin paikan päälle. Yhteystiedot löydät kohdesivuilta.