Liiketilat helsinki pasila

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Pasila? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Pasila. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Pasila Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Haluatko vuokrata toimitilat Pasilasta? Toimitilahakukoneesta löydät vapaat toimistot, liiketilat ja varastot Pasilan alueelta!

Pasila sijaitsee noin 3,5 km Helsingin keskustasta pohjoiseen. Pasila jaetaan neljään alueeseen: Keski-Pasilaan, Itä-Pasilaan, Länsi-Pasilaan ja Pohjois-Pasilaan.

Kaupunginosan luonteesta toimistotilojen, virastojen ja laitosten luvattuna maana kertoo paljon se, että Pasilassa on runsaat 9000 asukasta, mutta työpaikkoja yli 25 000 kappaletta. Pasilassa sijaitsee mm. Messukeskus, Helsingin pääkirjasto, useita virastoja ja järjestöjen toimistoja, oppilaitoksia sekä Yleisradion ja MTV:n tilat. Itä-Pasilan betonin ja kulmikkuuden vastapainoksi Länsi-Pasilasta löytyy enemmän punatiilisiä rakennuksia, kaarevia katuja ja vihreyttä.

Liikenneyhteydet Pasilaan ovat erinomaiset: Länsilaidalla sijaitsee rautatieasema, jossa pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Asemalta kulkee useita poikittaisliikenteen bussilinjoja. Mäkelänkadulta kulkee busseja parin minuutin välein kaupungin keskustaan. Lisäksi Pasilaan pääsee raitiolinjoilla 7A, 7B ja 9.

Pasilan vetovoima tulee kasvamaan entisestään Tripla-keskuksen valmistuttua Pasilan aseman ympärille.

Tutustu alta vaihtoehtoihin ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!