Liiketilat helsinki ruoholahti

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Ruoholahti? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Ruoholahti. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Ruoholahti Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Harkitsetko liiketilan vuokraamista Ruoholahdesta? Toimitilahakukoneesta löydät vapaat vuokrattavat liiketilat Ruohiksen alueelta!

Ruoholahti on varteenotettava vaihtoehto kuluttaja-asiakkaita tavoitteleville yrityksille: alueella on 3000 asukasta, ja mikä vielä merkittävämpää, peräti 14 000 työpaikkaa. Olet sitten ravintoloitsija, apteekkari tai parturi-kampaaja, Ruoholahdessa riittää toimistoväen ansiosta asiakkaita!

Erityismaininnan ansaitsevat myös Ruoholahden mahtavat liikenneyhteydet. Alueelle pääsee vaivattomasti sekä metrolla, bussilla, ratikalla että omalla autolla. Ruoholahteen kulkee raitiovaunulinja 8, ja myös ratikoilla 6 ja 9 pääsee kaupunginosan tuntumaan. Valtaosa Espoon busseista kulkee Ruoholahden kautta.

Vitkastelu seis ja tutustumaan alta vaihtoehtoihin! Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa kohteista ja pääset tarvittaessa tutustumaan kohteisiin paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät kohteiden omilta sivuilta.