Liiketilat helsinki ruskeasuo

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Ruskeasuo? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Ruskeasuo. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Ruskeasuo Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö vuokrattavia liiketiloja Ruskeasuolta? Apu on lähellä: toimitilahakukone listaa vapaat liiketilat Ruskeasuon alueelta!

Ruskeasuo jakautuu kahteen osa-alueeseen, jotka molemmat ovat arvostettuja asuinalueita: Vanhan Ruskeasuon rakennuskanta on peräisin pääosin 1950-luvulta, kun taas Pikku-Huopalahden puoleinen osio on rakennettu 1980- ja 1990-luvuilla. Asukkaita kaupunginosassa on 7000 ja työpaikkoja lähes saman verran, hiukan yli 6000. Alueella siis liikkuu päivittäin huomattava määrä ihmisiä – mikä on olennainen tieto kuluttajabisneksessä toimiville yrityksille!

Mannerheimintien molemmin puolin levittäytyvä Ruskeasuo on helppo saavuttaa niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Ruskeasuon läpi ajaa suuri määrä busseja, ja ratikkalinja 10 kulkee ydinkeskustan suunnalta Pikku-Huopalahteen.

Etsi alta itsellesi juuri passeli liiketila! Asiantuntijoiltamme saat lisätietoja kohteista, ja heidän kauttaan pääset myös tutustumaan vapaisiin tiloihin. Yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.