Liiketilat helsinki töölö

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Töölö? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Töölö. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Töölö Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö vapaata liiketilaa Töölöstä? Hakukoneestamme löydät taatusti etsimäsi!

30 000 asukkaan Töölö on oivallinen sijainti kuluttajia tavoitteleville yrityksille. Boheemin porvarillisesta tunnelmastaan tunnettua Töölöä täplittävät lukuisat kivijalkaliikkeet, ravintolat sekä kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoavat yritykset. Siellä täällä näkyy kukkakauppoja, hääpukuliikkeitä ja viehättäviä second hand -kauppoja. Perinteikkäisiin ravintoloihin kuten Eliteen ja Lehtovaaraan tullaan nauttimaan pöydän antimia myös Helsingin ulkopuolelta, ja erityisesti Temppeliaukion kirkon ja Sibelius-monumentin ansiosta alueella liikkuu myös turisteja.

Kaupunginosan houkuttelevuutta kuluttajabisneksessä toimivan yrityksen silmissä lisäävät sen erinomaiset liikenneyhteydet: Töölöön on helppo tulla niin raitiovaunulla kuin bussillakin, ja rautatieasemakin on kävelymatkan päässä.

Mitä vielä odotat? Tutustu alta vuokrattaviin liiketiloihin Töölössä! Asiantuntijoiltamme saat lisätietoja kohteista. Heidän kauttaan pääset myös tutustumaan vapaisiin liiketiloihin. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.