Liiketilat imatra

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Imatra? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Imatra. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Imatra - Vapaat vuokrattavat tilat

Löydä yrityksellesi sopivat liiketilat Imatran alueelta!

Toimitilahakumme avulla löydät niin toimisto- kuin liiketilat kaikenkokoisille yrityksille. Suuri osa Imatran erikoisliikkeistä, ravintoloista ja baareista on keskittynyt Imatrankosken ympäristöön - mm. Koskentorin ja Koskenpartaan kävelykadun alueille. Paikalliset noin 28 000 asukasta antavat vahvan pohjan yritystoiminnalle, mutta venäläiset turistit tuovat runsaasti lisää rahaa alueelle. Svetogorskiin eli entiseen Ensoon on keskustasta matkaa vain noin 7 kilometriä. Venäläisturistien ansiosta Imatralla on Suomen keskiarvoa korkeampi hotellien käyttöaste ja maamme kolmanneksi eniten tax free -myyntiä.

Katso alta suosituimmat kohteet tai käytä hakua!