Liiketilat jyväskylä

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Jyväskylä? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Jyväskylä. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Jyväskylä - Vapaat vuokrattavat tilat

Sinulla on toimiva liikeidea mutta tilat puuttuvat? Toimitilahaku.fi etsii puolestasi vapaat liiketilat Jyväskylän alueelta. Olitpa perustamassa parturi-kampaamoa, myymälää tai yökerhoa, voit kääntyä puoleemme. Haemme kaikki toiveidesi mukaiset vapaat tilat, joista voit valita mieleisesi.

Jyväskylän keskusta palveluineen on kaupungin elinkeinoelämän sydän. Erityisesti Kauppakatu kulttuuritapahtumineen, liikkeineen ja kauppakeskuksineen houkuttelee ihmisiä kauempaakin viettämään aikaa. Myös Kankaan entiselle tehdasalueelle on muotoutumassa yrityskeskittymä. Hippoksen urheilualue puolestaan kerää ympärilleen hyvinvointi- ja liikunta-alojen toimijoita, ja hoiva-alan osaajia tarvitaan tulevaisuudessa Sairaalanmäen alueella.

Jyväskylä on keskeisen sijaintinsa takia helposti saavutettavissa muualta maasta. Kaupunki on valtateiden 4, 9, 13 ja 23 risteyskohta, ja sinne pääsee kätevästi junalla esimerkiksi Helsingistä, Tampereelta ja Pieksämäeltä.

Tutustu siis Keski-Suomen kasvukeskuksen tarjontaan ja varaa yrityksellesi parhaat mahdolliset liiketilat Jyväskylästä!