Liiketilat kuopio

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Kuopiosta? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat Kuopiosta. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Kuopio - Vapaat vuokrattavat tilat

Olet perustamassa liikettä Kuopioon mutta tilat puuttuvat? Toimitilahaku.fi etsii vapaat liiketilat Kuopiossa ja ympäryskunnissa, jolloin voit vertailla niitä ja valita tarpeeseesi sopivan. Välitämme vuokrattavia tiloja niin kauppiaille, ravintoloitsijoille, kuntosaliyrittäjille kuin kosmetologeillekin. Kerro siis toiveesi, niin etsitään yhdessä huipputila yrityksellesi.

Kuopion tori ympäristöineen on suosittu ostospaikka, johon ihmiset kauempaakin tulevat asioille ja viettämään aikaa. Kauppahalli ja osittain sen alle laajentunut liikekeskusta käsittää myymälöitä, tavarataloja, pankkeja ja muita palveluntarjoajia. Keskustassa sijaitsevat myös tärkeimmät ostoskeskukset Aapeli, Sektori, Minna ja H-talo.

Tiiviisti asutetun Kuopion kaupungin sisällä toimii paikallisbussiliikenne, ja kauempaakin Kuopioon pääsee kätevästi niin autolla, junalla kuin lentokoneellakin.

Toimitilahaku.fi:stä löydät nopeasti parhaan tilan liikkeellesi. Kohteisiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä yhteyshenkilöidemme puoleen.