Liiketilat oulu

Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat Oulusta. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Oulu - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö liiketilaa Oulusta ravintolalle, parturille tai myymälälle? Jokaiseen liikeideaan sopivimmat vapaat tilat löydät kätevästi toimitilahaulla. Ehdotamme sinulle toiveidesi mukaisia vuokrattavia liiketiloja Oulun alueella, jolloin voit rauhassa vertailla niitä ja valita mieleisesi.

Oulu on väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki yli 200 000 asukkaalla. Sen väestö on kasvanut 17 % vuodesta 2010 vuoteen 2019. Merellisessä kaupungissa yhdistyvät maantie-, rautatie-, meri- ja lentoyhteydet, mikä mahdollistaa hyvät edellytykset yritystoiminnalle ja teollisuudelle. Yritystoimintaa tukevat lisäksi Oulun asema yhtenä Suomen yliopistokaupungeista ja kaupungin nuori, työikäinen väestö.

Oulussa joka viides työpaikka on terveys- ja sosiaalipalveluiden toimialalla, Toiseksi suurin työllistäjä on teollisuuden toimiala (11%) ja kolmanneksi eniten työpaikkoja on tukku- ja vähittäismyynnin toimialalla (10%). Kaupunki tavoittelee 10 000 uutta asukasta ja 5 000 uutta työpaikkaa vuoteen 2026 mennessä. Tavoitteiden saavuttamiseksi on käynnistetty kehityshankkeina muun muassa aseman seudun kehittäminen ja vuoden 2025 asuntomessualueen valmistelut. Kaupungin strategian tavoitteena Oulu on kestävästi kasvava keskus, jossa yhdistyvät huipputeknologia, yrittäjyys ja taitava tekijät. Kaupunki tavoittelee myös Euroopan kulttuuripääkaupungin asemaa vuodelle 2026.

Merkittävimmät kaupallisten alojen keskittymät ydinkeskustan ohella ovat Ritaharjun Ideapark, Kaakkurissa sekä Kempeleen kauppakeskus Zeppeliinissä. Limingantullissa ja Joutsensillan ympärillä on vahva erikoisliikkeiden keskittymä.

Keskustan parhaimmat liiketilat sijoittuvat kävelykatu Rotuaarin ympärille Kauppurienkadun ollessa vilkkain keskustan kävelykadun osista. Kauppakeskus Valkea, Torinranta sekä toisessa suunnassa Rotuaarin Pallo ja Mannerheimin puisto rajaavat Oulun kovimman kaupallisen keskustan. Tämän alueen keskiössä sijaitsee Kauppakortteli Pekuri, jonka kehittymistä kaupunkilaiset odottavat. Tarjolla on monen kokoista liiketilaa uudistuvassa ympäristössä.

Lähivuosina kiinnostavaksi alueeksi tilaa vaativalle kaupalle nousee Kaakkurin ja Oulunportin alue, jonne on käynnissä muutama asemakaavahanke sekä valmiita tontteja. Näiden lisäksi isoja marketliikkeitä ja keskittymiä on Linnanmaalla, Raksilassa, Ruskossa ja Limingantullissa tarjoten etutiloja erikoisliikkeille. Tutustu siis liiketilakohteisiimme Oulussa ja kysy lisää!