Liiketilat rovaniemi

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Rovaniemeltä? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat Rovaniemeltä. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Rovaniemi

Oletko perustamassa liikettä Rovaniemelle, mutta tilat puuttuvat? Toimitilahakumme auttaa! Yksinkertaisella haulla löydät kaikki vapaat liiketilat Rovaniemen alueella.

Välitämme vuokrattavia liiketiloja joka lähtöön. Olipa tähtäimessäsi siis myymälää, kauneushoitolaa, kahvilaa tai yökerhoa varten sopiva tila, voit kääntyä puoleemme ja pyrimme löytämään mahdollisimman tarkasti tarpeisiisi vastaavan kohteen.

Suurin osa roveniemeläisistä ansaitsee elantonsa palveluista, ja erityisesti matkailuala kukoistaa. Rovaniemi on Helsingin ja Vantaan jälkeen kansainvälisesti vierailluin kaupunkimme, ja kunnassa sijaitsee Suomen kolmanneksi vilkkain lentokenttä. Luonto- ja maaseutumatkailumahdollisuuksien lisäksi matkailijoita houkuttelee hiihtokeskus Ounasvaara sekä Joulupukin Pajakylän nähtävyydet. Myös suuri osa muualla Lapissa matkailevista kulkee määränpäähänsä Rovaniemen kautta.

Etsi siis liikkeellesi sopivin mahdollinen tila toimitilahaullamme. Löydettyäsi mieleisesi kohteen, yhteyshenkilömme vastaa mielellään kaikkiin lisäkysymyksiisi.