Liiketilat tampere

Etsitkö liiketilaa Tampereelta? Löydä etsimäsi hakukoneestamme. Lisätietoja saat kohteen sivulla olevalta vuokrauksen ammattilaiselta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Tampere - Vapaat vuokrattavat tilat

Tampereen talousalue on yksi Suomen vilkkaimpia markkina-alueita ja erityisesti väestö- ja työpaikkamäärien kehitys on ollut suurta. Tampereen kaupunki on väestömäärältään Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asui vuoden 2019 lopussa 238 140 asukasta. Taloustutkimuksen mukaan Tampere onkin arvioitu useana vuonna peräkkäin kokonaismielikuvaltaan Suomen parhaaksi kaupungiksi asua ja työskennellä. Tampereen ratikka tiivistää Tampereen kaupunkirakennetta ja lisää alueen houkuttelevuutta niin asumisen, kuin toimistojen ja liiketilojenkin osalta. Raitiotien ensimmäisen vaiheen liikennöinnin on tarkoitus alkaa elokuussa 2021. Ensimmäinen vaihe kulkee Pyynikintorilta Hervantaan ja yliopistolliselle sairaalalle sekä Sorin aukiolle. Suurimmat kaupallisten alueiden keskittymät löytyvät keskustasta, Lielahdesta ja Kalevasta. Lisäksi kaupungissa on useita kaupallisia alakeskuksia mm. Hervannassa, Tesomalla ja Linnainmaalla.

Keskustan liiketilat sijoittautuvat ydinkeskustan kivijalkojen ja perinteisten tavaratalojen lisäksi Koskikeskuksen sekä Ratinan kauppakeskuksiin. Tampereen ruutukaava-alueella on käynnissä useita asuntohankkeita, jotka täydentävät ja korvaavat vanhaa rakennuskantaa. Tampereen Kannen ja areenan yhteyteen nousee kokonaan uusi laadukas asuinalue. Tammelan ja Tullin kaupunginosissa on käynnissä ja käynnistymässä useita hankkeita, jotka tuovat valmistuessaan uusia, maksukykyisiä asiakkaita keskustan alueen liikkeisiin, ravintoloihin ja kauppakeskuksiin.

Lielahti on Tampereen kaupallisista keskittymistä suurin. Alueelle on keskittynyt etenkin tilaa vaativaa kauppaa ja muita vähittäiskaupan suuryksiköitä, mm. Keskon ja S-ryhmän hypermarketit. Lielahden alueella toimii myös Lielahtikeskus, josta kauppakeskuksen lisäksi löytyy kaupungin julkisia palveluita, mm. kirjasto sekä terveysasema. Samaa toimivaa kaupallisen ja julkisen palvelun yhdistävää konseptia on toteutettu myös Tesomalla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä yksittäisen kohteen sivulla esiteltyihin yhteyshenkilöihimme.