Liiketilat turku

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Turun alueelta? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto!

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Turku - Vapaat vuokrattavat tilat

Hakukoneemme avulla löydät vuokrattavat liiketilat Turun keskustasta, kauempaa lähiöistä sekä ympäryskunnista!

Suurin määrä liiketiloista löytyy luonnollisesti Turun keskustasta. Muita keskittymiä ovat Länsikeskus, Turun Ohitustien varsi eli Ikean ja kauppakeskus Myllyn alueet sekä Skanssin alue. Liiketilojen osalta Turun keskusta on varsin tiivis. Liiketilat ovat keskittyneet erityisesti Kauppakeskus Hansaan ja sitä ympäröiviin kortteleihin. Muoti- ja vaatekauppa on keskittynyt erityisesti juuri Hansakortteliin, johon kuuluu osana myös Stockmannin tavaratalo.

Yliopistonkadun kävelykatuosuus on ollut suosittua mm. optikkoliikkeiden sekä ravintoloiden ja kahviloiden keskuudessa. Kauppatorin toisella reunalla sijaitseva Wiklundin tavaratalo on torin toisen puolen veturi ja osaltaan vetää asiakasvirtaa myös torin toiselle reunalla. Kauppatorin eteläpuolelle rakentuu uusi hotellirakennus entisen Hamburger Börssin tilalle ja sen naapurissa sijaitseva Affärcentrumin talon tilat odottavat saneerausta, jolloin entiset ja nyt tyhjänä olevat suuret ravintolatilat tuovat lisää hyvää liiketilaa Kauppatorin reunalle ja elävöittävät samalla varmasti nyt vähällä käytöllä olevaa Forumin korttelia.

Toriparkin rakennustyöt ovat aiheuttaneet sen, että bussiliikenne piti siirtää Kauppatorin ympäristöstä akselille Linnankatu-Brahenkatu, joka muutti myös asiakasvirtojen kulkua Turun keskustan alueella. Tämä on ohimenevä tilanne ja Toriparkin valmistuminen sekä Suomen parhaan ja vilkkaimman torin käyttöönotto vuoden 2021 kesällä varmasti palauttaa tilanteen ennalleen elvyttäen kaupankäyntiä koko ydin keskustan alueella.

Ravitolatoimintaa on viimevuosina syntynyt erityisesti Aurajoen varteen vilkastuttaen jo muutoinkin elävää ja viihtyisää jokirantaa tehden samalla Turusta yhden valakunnan kulinaristisista keitaista. Noin kolme kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen sijaitsee Turun vanhin retail park –tyyppinen kauppakeskittymä Länsikeskus. Alueen ankkuritoimijoita ovat Citymarket, Prisma, Tokmanni, Lidl, Halonen, Elixia, suuri Budget Sport sekä omaksi pieneksi kauppakeskukseksi täysin saneerattu 10 000 m2:n suuruinen Länsi1, jossa on mm Talouspörssi ja erittäin suosittu lounasravintola. Länsikeskus on ajan saatossa pitänyt pintansa kauppapaikkana kiitos merkittävien ankkuriyritysten. Turun Ohitustien varteen on keskittynyt merkittävä liikepaikkakokonaisuus. IKEA:n ympäriltä löytyy Biltema, K-Rauta, Power, Gigantti, uusi Hong Kong ja lukuisia huonekalukauppoja. Tästä hieman Raisioon päin sijaitsee Kauppakeskus Mylly, jonka ympäristössä sijaitsevat mm. Plantagen, Bauhaus, Verkkokauppa.com sekä lukuisia pienempiä yrityksiä. Ohitustien toiselta puolelta löytyy autokauppojen ja rengasliikkeiden keskittymä. Ohikulkutien varsi tulee jatkossakin kehittämään edelleen ja alueelta löytyy myös vapaata liiketilaa sekä uusien liiketilojen rakentamiseen soveltuvia vapaita tontteja. Skanssin kauppakeskus Turun eteläpuolella on synnyttänyt ympärilleen myös muuta liiketilaa, joissa toimivat mm. Gigantti, Asko, Sotka ja Power ja tulossa oleva uusi Lidl.

Etsitpä kampaamoa, baaria, ravintolaa, kahvilaa, myymälätilaa tai muuta liiketilaa Turun alueelta, hakukoneemme auttaa sinua. Tutustu vapaisiin tiloihin alta ja löydä yrityksellesi täydelliset liiketilat!