Liiketilat vaasa

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Vaasasta? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat Vaasasta. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Vaasa - Vapaat vuokrattavat tilat

Laadukkaat ja monipuoliset liiketilat löydät toimitilahaku.fi:stä. Etsimme toiveitasi vastaavat vapaat tilat Vaasassa, jolloin voit helposti vertailla niitä ja valita niistä sopivimman. Lisätietoa saat kunkin kohteen vastuuhenkilöltä. Etsitpä vapaata tilaa kynsistudiolle, baarille, keilahallille tai ravintolalle, sinun kannattaa kääntyä puoleemme.

Vaasa tunnetaan Pohjanmaan eläväisenä yliopistokaupunkina, ja keskustataajaman elinkeinoelämä on vilkasta. Vaasassa käy ihmisiä myös ympäryspaikkakunnilta töissä, ostoksilla ja muilla asioilla.

Vaasaan on hyvien liikenneyhteyksien ansiosta helppo tulla kauempaakin. Lentäen kaupunkiin pääsee Helsingistä ja muista Pohjoismaista ja junalla Helsingin ja pääradan varrella sijaitsevan Seinäjoen suunnasta. Myös maantieyhteydet ovat hyvät.

Täydellinen liiketila odottaa, nappaa se itsellesi jo tänään!