Liiketilat vantaa

Hakukoneemme avulla löydät helpoiten sopivan liiketilan yrityksellesi Vantaan alueelta. Lisätietoja saat vuokrauksen ammattilaisiltamme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Vantaa - Vapaat vuokrattavat tilat

Haetko yrityksellesi liiketilaa Vantaalta? Anna meidän auttaa! Hakukoneen avulla löydät helpoiten sopivan vuokratilan yrityksellesi Vantaan alueelta.

Vantaa on väkiluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki yli 230 000 asukkaalla. Ainoastaan Tampere kipuaa asukasluvullaan Helsingin ja Espoon jälkeen Vantaan edelle.

Vantaan etuja ovat paitsi hyvä autosaavutettavuus valtaväylien varrella, myös erinomainen joukkoliikennesaavutettavuus ja yhteys pääkaupunki Helsinkiin. Helsinki-Vantaan lentokentän vetovoimaisuus on kasvattanut Vantaan Aviapoliksesta vetovoimaisen yritysalueen, joka kehittyy edelleen. Toisaalta myös muut asemaseudut junaradan varressa ovat voimakkaasti kehittyviä alueita. Lentokentän alue toimii pääkaupunkiseudun logistiikan solmukohtana ja toisaalta Tikkurilassa on Suomen toiseksi vilkkain juna-asema. Joukkoliikenneyhteyksien parantamiseksi Vantaalla on käynnissä Raidejokeri kolmoseksikin nimetty Vantaan ratikka -hanke, joka yhdistäisi itäisen Vantaan Tikkurilan ja Lentokentän alueisiin.

Vantaalla on yli 110 000 työpaikkaa ja kaupungin suurimpia työllistäjiä ovat tukku- ja vähittäiskauppa, varastointi ja logistiikka sekä teollisuus. Helsinki-Vantaan lentokentän viereinen Aviapoliksen alue on ylivoimaisesti suurin työpaikkakeskittymä Vantaalla. Muita Vantaan suuria työpaikkakeskittymiä ovat Tikkurila ja Myyrmäki. Suuret kaupan alueet sijoittuvat pääasiassa Kehä III:n varteen.

Vantaan liiketilatarjonta painottuu kauppakeskuksiin ja tilaa vaativan kaupan alueisiin. Jumbo on jo ennestään Suomen suurin kauppakeskus liikealassa mitattuna ja sen asemaa vahvistaa entisestään integroituminen Flamingo viihdekeskuksen kanssa. Tikkurilan ja Myyrmäen kauppakeskukset Dixi ja Myyrmanni vahvistavat kauppakeskustarjontaa junaradan varressa.

Etenkin Tikkurilan aluetta on kehitetty viime aikoina myös asuinalueena, sillä vanhaa elinkaarensa päähän tulleita toimistotaloja on purettu asuinrakentamisen tieltä. Tilaa vaativan kaupan alueista Vantaan Tammisto on pääkaupunkiseudun ykköskohteita.

Tammistossa on urheiluvälineketjujen ja elektroniikkaliikkeiden suurmyymälät, kodin rakentamisen ja sisustamisen liikkeitä sekä K-Citymarket ja Lidl. HOK-Elanto on myös kaavaillut Prisman rakentamista alueelle. Muita tilaa vaativan kaupan alueita ovat kodin sisustamiseen ja rakentamiseen painottuneet Porttipuisto sekä Petikon ja Variston alue. Vantaalla on Kehä III varressa myös paljon autokauppoja. Vuonna 2019 Vantaalle tuli lisää liiketilatarjontaa, kun Porttipuistoa vastapäätä Kehä III toiselle puolelle aukesi Helsinki Outlet.

Oli yritykselläsi hakusessa sitten ravintola, myymälätila tai kampaamo, toimitilahaku etsii vapaat vuokrattavat tilat puolestasi. Kunkin kohteen vastuuhenkilö antaa mielellään lisätietoja liiketilasta.