Toimistot espoo keilaniemi

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Keilaniemi? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Keilaniemi Espoo - Vapaat vuokrattavat tilat

Onko Keilaniemi unelmiesi toimistosijainti? Tee unelmistasi totta ja löydä uusi toimistotila yrityksellesi alta!

Keilaniemi on yksi Espoon tunnetuin yrityskeskittymä, eikä suotta! Keilaniemessä olet upeiden merimaisemien ääressä, hyvien palveluiden lähellä. Eikä ole sijainnissakaan valittamista; Keilaniemeen pääset kädenkäänteessä niin Helsingistä kuin Espoostakin. Pian avattava metro ja suunnitella oleva Jokerilinja lisää Keilaniemen kulkumahdollisuuksia entisestään.

Mikäli toivot saavuttavasi työpaikkasi helposti, on Keilaniemi oivallinen toimistosijainti. Keilaniemessä mielikin lepää; voit vaikka nauttia lounasta upeissa merimaisemissa.

Nyt on aika tehdä unelmistasi totta - löydä alta itsellesi ja yrityksellesi toimistotila meren välittömästä läheisyydestä keskeltä Espoon yrityskeskittymää! Lisätietoja saatte asiantuntijoiltamme ja kohdekortista.